Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Ράδιο Αρβύλα»: τίμησαν… την παράδοσή τους παραμένοντας στα ύψη

«Ράδιο Αρβύλα»: τίμησαν… την παράδοσή τους παραμένοντας στα ύψη

Επέστρεψαν για δέκατη σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο και… σάρωσαν τηρώντας την «παράδοσή» τους που θέλει τους περισσότερους τηλεθεατές να συντονίζονται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 απογειώνοντας κάθε φορά τους «Ράδιο Αρβύλα» στους πίνακες τηλεθέασης.

Ενώ η σάτιρά τους «χτυπά» προς όλες τις μεριές, η τηλεθέαση συνεχίζει να «χτυπά» κόκκινο. Τηλεθεάσεις… ζουλευτές για πολλούς που μόνο λίγοι τις καταφέρνουν στο τηλεοπτικό τοπίο. Τηλεθεάσεις… μισητές για τα «θύματα» της σάτιράς τους που γνωρίζουν πως έγιναν… ρεντίκολο σε εκατομμύρια τηλεθεατών…!

Με την πρεμιέρα τους οι «Αρβύλες» απέδειξαν ότι… εχθρός τους, ο κύριος ανταγωνιστής τους στη «μάχη» της τηλεθέασης είναι ο εαυτός τους, το παρελθόν τους και κάθε φορά προσπαθούν να το ξεπεράσουν και να κάνουν νέο ρεκόρ. Και κατάφεραν και φέτος να σταθούν στο… ύψος τους σημειώνοντας 38,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 41,5% στο δυναμικό κοινό κι αφήνοντας αρκετά πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης τα προγράμματα των υπόλοιπων σταθμών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης είναι τα υψηλότερα που έχουν σημειωθεί για αυτή τη σεζόν και είναι σίγουρο ότι δύσκολα θα τα ξεπεράσουν… άλλοι! Άλλωστε από την πρεμιέρα τους οι «Ράδιο αρβύλα» εισέβαλαν στο τηλεοπτικό τοπίο αποφασισμένοι να αποδείξουν ότι συνεχίζουν να κάνουν «αυτή την τηλεόραση» που αποζημιώνει τους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε