Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σαρώνουν τα «Μυστικά της Εδέμ»

Υψηλή τηλεθέαση κατέγραψε η Nielsen για τα «Μυστικά της Εδέμ» την Παρασκευή. Η καθημερινή σειρά σημείωσε 43,6 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 35,3 στο δυναμικό κοινό συνεχίζοντας τη σαρωτική της πορεία στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ποιες είναι όμως, οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο;

«Η Εριέττα οδηγείται στο κελί και ο Λουκάς με τη Νόρα προσπαθούν να την εμψυχώσουν, εξηγώντας της ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να την απαλλάξουν από τις κατηγορίες. Η Μελίτα ανησυχεί μήπως η Αμαλία πραγματοποιήσει την απειλή της να καταθέσει υπέρ της Εριέττας. Ο Πέτρος την συμβουλεύει να μην ανακαλέσει την κατάθεσή της, διότι θα φανεί αναξιόπιστη μάρτυρας. Η Αμαλία ανακοινώνει στο Λουκά και στη Νόρα πως η ίδια θα καταθέσει ενόρκως ότι η Μελίτα λέει ψέματα, καθώς το μυαλό της είναι ταραγμένο και δεν ξέρει πια τι κάνει.

Η Νταίζη ζητάει από τη Στέλλα να ενημερώσει το Χρήστο ότι τον ψάχνει ο αστυνόμος. Η Μαρίλια μπαίνει στο νοσοκομείο για την επέμβαση και η Εύα είναι διαρκώς δίπλα της. Ο Λουκάς ενημερώνει τη Νταίζη για το συμφωνητικό της κληρονομιάς και ότι θα αναγκαστεί να την μοιραστεί με το Νικόλα. Η Νταίζη παρουσιάζει το συμφωνητικό στο Ρούσσο και του ζητάει να φροντίσει να της παραδοθούν άμεσα τα πενήντα διαμάντια.».

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε