Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Σάρωσαν τα «Κλεμμένα όνειρα»!

Σάρωσαν τα «Κλεμμένα όνειρα»!

Πρεμιέρα χθες για την απογευματινή καθημερινή σειρά του MEGA που επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο και… έκλεψε τους τηλεθεατές από τα υπόλοιπα κανάλια.

Η πρεμιέρα της πετυχημένης καθημερινής σειράς «Κλεμμένα όνειρα» σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης και βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης, αφήνοντας πολύ πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης τα υπόλοιπα κανάλια. Η σειρά του MEGA σημείωσε μέχρι και 46,3 σε τέταρτο τηλεθέασης, ενώ απέναντί της, οι περισσότεροι κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης.
 
Τα «Κλεμμένα όνειρα» λοιπόν, στην πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου τους σημείωσαν μέσο όρο 42,5 στο γενικό σύνολο και μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής τους, δηλαδή αυτός είναι ο μέσος όρος της τηλεθέασης από τις 19:00 έως τις 20:00, ενώ ο «καθαρός» μέσος όρος (χωρίς τις τηλεθεάσεις των διαφημιστικών διαλειμμάτων) θα είναι πιο υψηλός.
Αναλυτικά, οι μέσοι όροι είναι οι εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μέσος όρος στο γενικό σύνολο
Κλεμμένα όνειρα- MEGA
42,5
Εγκλήματα (Ε) – ΑΝΤ1
8,9
Οικογενειακές ιστορίες (E) – ALPHA
11,9
Τι θα δείτε όμως, στο αποψινό επεισόδιο;
Η Χρύσα προσπαθεί να πείσει το Σταύρο να έρθει στο πάρτι που γίνεται στο μπαράκι προς τιμήν του Άρη. Ο Σταύρος διστάζει… Η Σάννυ ενημερώνει την παρέα γι’ αυτό που συνέβη στο Σιμόν. Ο Δημήτρης καθησυχάζει την Αλεξάνδρα, λέγοντάς της ότι ο απαγωγέας συνελήφθη. Ο Στράτος πιέζει τη Μαντώ να πουλήσουν τη φάρμα. Τα δυο αδέρφια έρχονται σε σύγκρουση όταν η Μαντώ μιλά άσχημα για την Έλσα και τα κίνητρά της. Ο Άρης φτάνει στο σπίτι της Φαίης και βλέπει το Σταύρο να φεύγει. Θολωμένος από τη ζήλεια και την ανασφάλειά της, φέρεται κτητικά και βίαια. Η σχέση τους μοιάζει να αποκτά όλο και περισσότερες ρωγμές. Ο Δημήτρης από τη μια μεριά προσπαθεί να ελιχθεί για να ξεφύγει από τον κλοιό της αστυνομίας, από την άλλη αισθάνεται την ανάγκη να δει τη Βίκυ. Η Αλεξάνδρα δέχεται την επίσκεψη του Κίμωνα, ο οποίος για άλλη μία φορά της δηλώνει με τη συμπεριφορά του ότι δεν την έχει ξεπεράσει ποτέ. Είναι πάντα και για πάντα ερωτευμένος μαζί της!
Η συνέχεια στη συχνότητα του MEGA, απόψε στις 19:00!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε