Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Σάρωσαν τα «Μυστικά της Εδέμ»

Σάρωσαν τα «Μυστικά της Εδέμ»

Πρεμιέρα χθες για τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Τα μυστικά της Εδέμ» και η σειρά που υπογράφουν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχει φανατικούς τηλεθεατές.

Με το «γεια» σας, η σειρά έφερε στο MEGA υψηλά ποσοστά τηλεθέασης φτάνοντας στο 50,5 και σημειώνοντας μέσο όρο 47 στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα τα υπόλοιπα κανάλια μάζευαν τα… ρέστα της τηλεθέασης με το κεντρικό δελτίο του ALPHA να αντιστέκεται και να σημειώνει 17,3 μέσο όρο. Αντίθετα την ίδια ώρα στον ΑΝΤ1 η επανάληψη της σειράς «Εργαζόμενο κορίτσι» με την Ελένη Ράντου σημείωσε μέσο όρο 8,5.
Και βέβαια δεν ήταν μόνο η επιτυχία των «Μυστικών» που έκαναν χαρούμενους τους υπεύθυνους του MEGA αλλά και τα οφέλη που είχαν από την επιστροφή της σειράς στο τηλεοπτικό τοπίο για το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών τους που με τέτοιο ισχυρό lead in κατάφερε να σημειώσει και αυτό υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Τι πρόκειται να δείτε όμως, σήμερα, στα «Μυστικά της Εδέμ»;

«Η Μελίτα αναιρεί την αρχική της κατάθεση και έτσι ακυρώνει το άλλοθι που έδινε στο Στέφανο και στην Εριέττα. Ισχυρίζεται ότι κάλυπτε το Στέφανο επειδή ήταν ερωτευμένη μαζί του και δηλώνει πρόθυμη να προβεί και σε έγγραφη κατάθεση. Η παρέα πληροφορείται για την εγκυμοσύνη της Μαρίλιας και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πλησιάσει τη μικρή, αφού τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και εκείνη πρέπει να πάρει μια απόφαση.
Ο Στέφανος περιγράφει τον άγνωστο άντρα στην Αντιγόνη, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει. Η Εύα προσπαθεί να πείσει τη Μαρίλια να δει τα dvd που πιστοποιούν την αλήθεια, αλλά μαλώνουν άσχημα. Ο Παναγιώτης δεν πείθεται από την αλλαγή κατάθεσης της Μελίτας. Λέει, όμως, στο Λουκά ότι αν η κατάθεση γίνει ενυπόγραφη, τότε η Εριέττα θα συλληφθεί.
Η Νταίζη ζητάει από το Χρήστο να φύγει από το σπίτι. Η Μελίτα δηλώνει στην Εριέττα ότι από εδώ και πέρα θα σταθεί δίπλα στον πατέρα της και πως οι εχθροί του θα είναι και δικοί της εχθροί. Ο Ηλίας πιστοποιεί ότι ο άγνωστος άντρας ήταν αυτός που τον επισκεπτόταν στην κλινική και η παρέα αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τους έχει κυκλώσει, χωρίς να ξέρουν ποιος είναι και τι θέλει. Η Νόρα επιστρέφει με το μωρό στο σπίτι, όπου η παρέα τής ετοιμάζει υποδοχή».

Η συνέχεια απόψε στις 19:00, στην οθόνη του MEGA…

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε