Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σάρωσε ο Λαζόπουλος… εκθρονίζοντας τους «Βασιλιάδες»

Οι τηλεθεατές τον περίμεναν πώς και πώς. Αυτό αποδείχθηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε χθες το «Αλ τσαντίρι νιουζ» καταφέρνοντας να εκθρονίσει τους «Βασιλιάδες».

Η σειρά του MEGA έκανε καθαρό μέσο όρο 31 στο γενικό σύνολο και 37,6 στο δυναμικό κοινό ενώ αντίστοιχα ο Λάκης με το «Τσαντίρι» του απογείωσε τον ALPHA κάνοντας 45,1 στο γενικό σύνολο και 40,8 στο δυναμικό κοινό. Αξίζει δε να αναφέρουμε ότι στη κατά μέτωπο μάχη, δηλαδή την ώρα δηλαδή που οι δύο εκπομπές βρίσκονταν απέναντι, οι «Βασιλιάδες» σημείωσαν 26 μέσο όρο στο γενικό σύνολο ενώ ο Λαζόπουλος έφτασε στο 42.

Τα νούμερα τηλεθέασης αποδεικνύουν όπως είπαμε την… ανυπομονησία των τηλεθεατών για την επιστροφή του Λαζόπουλου και το πόσο έχουν ανάγκη το γέλιο αλλά και τη σατιρική… γλώσσα του που κόκαλα δεν έχει αλλά κόκαλα τσακίζει. Κι ο Λάκης τους τσάκισε όλους ευχαριστώντας τους τηλεθεατές που δεν μπορούν να τα πουν οι ίδιοι!

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το φινάλε του «Money drop» με το Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε την… ατυχία να προβληθεί απέναντι από το «Τσαντίρι» σημείωσε 18,4 στο γενικό σύνολο και 19,6 στο δυναμικό κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε