Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Σε αδιέξοδο το «Greek Idol» της Ρούλας Κορομηλά

Σε αδιέξοδο το «Greek Idol» της Ρούλας Κορομηλά

Πιέσεις σε Αντιγόνη και Ντούρο αλλά…

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από το 8ο live του «Greek Idol»και στον ALPHA έχουν βρεθεί σε αδιέξοδο αφού δεν ξέρουν ακόμα τι πρέπει να κάνουν για να σώσουν το talent show!

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη και για να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν τα επόμενα live, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες του «Idol», πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει διαγωνισμός και αποχώρηση. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί στο επόμενο live να λάβουν μέρος μόνο οι τρεις διαγωνιζόμενοι (Βαλάντω, Νικόλ, Στέργιος) αλλά και ένας ακόμα διαγωνιζόμενος ώστε μετά το 8ο live να απομείνουν τρεις διαγωνιζόμενοι.

Χθες λοιπόν, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ οι υπεύθυνοι του «Greek Idol» και η ίδια η Ρούλα Κορομηλά προσπαθούσαν να πείσουν είτε την Αντιγόνη Ψυχράμη είτε τον Γιώργο Ντούρο να επιστρέψουν ξανά στο «Greek Idol». 

Μετά μάλιστα από τη… μαραθώνια προσπάθεια να τους πείσουν, τους δόθηκε διορία μέχρι σήμερα το μεσημέρι για να αποφασίσουν αν τελικά κάποιος από τους δύο θα δεχτεί να επιστρέψει.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit κανένας από τους δύο νεαρούς τραγουδιστές δεν πρόκειται να δεχτεί να επιστρέψει. Κι είναι λογικό αφού και οι δύο έχουν αποχωρήσει από το talent show μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Οπότε οι δύο τραγουδιστές θεωρούν πως ο κύκλος τους στο «Greek Idol» έχει ολοκληρωθεί και δεν θα κερδίσουν κάτι με το να επιστρέψουν. Υπάρχει μάλιστα η περίπτωση ο κόσμος να τους βγάλει και στο επόμενο live, με αποτέλεσμα να «τσαλακωθεί» το προφίλ τους από τα συνεχόμενα «βγες-μπες»! Άλλωστε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι δύο τραγουδιστές έχουν δεχτεί –και θα δεχτούν!- αρκετές και ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις. Συνεπώς είναι λογικό να σκέφτονται… «γιατί να το κάνω;»! Μόνο που οι υπεύθυνοι του «Greek Idol» δεν ξέρουν τι να κάνουν…

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι υπεύθυνοι του talent show από χθες, παράλληλα με τις επαφές που έκαναν με Αντιγόνη και Γιώργο επικοινώνησαν και… βολιδοσκόπησαν και τους προηγούμενους αποχωρήσαντες. Έτσι, περιμένουν μήπως κάποιους από τους προηγούμενους διαγωνιζόμενους, που είναι κατά σειρά οι Διογένης, Γκλόρια, Δημήτρης, Τάνια, δεχτεί να επιστρέψει στο 8ο live. Και μετά από αυτούς θα στραφούν στους 5 υποψήφιους που είχαν αποχωρήσει στο πρώτο live, δηλαδή στους Αθηνά, Αριστείδη, Βασίλη, Ιωάννα,  Χριστίνα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι έχοντας πέσει σε αδιέξοδο έχουν ξεκινήσει… αγώνα δρόμου και διαπραγματεύσεων προσπαθώντας να βρουν λύσεις και… διαγωνιζόμενο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε