Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Sherlock: Έρχεται την Πρωτοχρονιά με την παγκόσμια πρεμιέρα

Sherlock: Έρχεται την Πρωτοχρονιά με την παγκόσμια πρεμιέρα

Έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο που ανυπομονούν για τον επόμενο κύκλο μετρώντας τις μέρες έως την πρωτοχρονιά που είναι προγραμματισμένο να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για μία από τις καλύτερες ξένες σειρές που έχει χαρακτηριστεί κι ως «σειρά φαινόμενο» του BBC, τη «Sherlock». Ο 4ος κύκλος της βραβευμένης με 12 BAFTA και 9 Emmy σειρά των Στίβεν Μόφατ και Μαρκ Γκάτις κάνει πρεμιέρα στη Μεγάλη Βρετανία την πρωτοχρονιά του 2017 και την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα και στη χώρα μας μέσα από την Cosmote TV, όπου θα προβληθεί στο COSMOTE CINEMA 4HD, στις 11 το βράδυ, της Κυριακής 1ης Ιανουαρίου, ώστε να την απολαύσουν και οι έλληνες fan της.

Το σενάριο της σειράς, που βασίζεται στις εμβληματικές ιστορίες του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, υπογράφουν ο Στίβεν Μόφατ και ο Μαρκ Γκάτις. Στους κεντρικούς ρόλους του Σέρλοκ Χολμς και του Τζον Γουάτσον επιστρέφουν οι βραβευμένοι με Emmy Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Μάρτιν Φρίμαν. Στον ρόλο του Μάικροφτ Χολμς ο Μαρκ Γκάτις, σε εκείνον του Επιθεωρητή Λεστράντ ο Ρούπερτ Γκρέιβς, η Ούνα Σταμπς υποδύεται την κυρία Χάντσον, η Αμάντα Άμπινγκτον την Μαίρη Γουάτσον και η Λουίζ Μπρέιλι τη Μόλυ Χούπερ.

Στο 1ο επεισόδιο του νέου κύκλου, με τίτλο «The Six Thatchers», το σενάριο του οποίου έγραψε ο Μαρκ Γκάτις, ο Σέρλοκ περιμένει τη μεταθανάτια κίνηση του Μοριάρτι. Όμως μία νέα υπόθεση απασχολεί τη Σκότλαντ Γιαρντ, ωστόσο τον Σέρλοκ προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιος καταστρέφει φωτογραφίες της πρώην πρωθυπουργού της Μ. Βρετανίας, Μάργκαρετ Θάτσερ. Η υπόθεση σχετίζεται με το παρελθόν της Μαίρη Γουάτσον, η οποία μαζί με τον δρ. Γουάτσον περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Τα επόμενα 2 επεισόδια του Sherlock, «The Lying Detective» και «The Final Problem», με τα οποία ολοκληρώνεται η κορυφαία δραματική σειρά του BBC, θα προβληθούν στις 14 και 21 Ιανουαρίου, στις 23.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα και στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε