Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Σήριαλ ή… ριάλιτι; Θα δείξει…

Σήριαλ ή… ριάλιτι; Θα δείξει…

Επίσημα πια είναι έτοιμο να βγει στον αέρα και όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Ο λόγος για το καινούργιο σήριαλ-όπως το λένε στον ALPHA- με τίτλο «Όσα μου κρύβεις» και βασίζεται στη λογική –και αισθητική- των «Οικογενειακών ιστοριών», τα λεγόμενα «δραματοποιημένα σενάρια», ή αλλιώς «scripted reality».

Η οποία… αισθητική των «Ιστοριών» δεν είναι η καλύτερη, οπότε δικαιολογημένα θα ήταν… άδικο να την κατατάξουμε στις ελληνικές παραγωγές μυθοπλασίας. Όχι ότι και εκεί δεν έχουμε δει… αντιαισθητικά αποτελέσματα, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.
Το «Όσα μου κρύβεις» είναι έτοιμο να βγει στον αέρα, κάνοντας πρεμιέρα την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 11 το βράδυ. Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου του ALPHA,  
«Μυστικά, ένταση, πάθη. Άνθρωποι που πίσω από την κλειστή πόρτα ζουν μια κρυφή αγωνία, έρχονται αντιμέτωποι με τα όριά τους όταν η αλήθεια αποκαλύπτεται.
Ταμπού που σπάνε, επιλογές που διχάζουν, σχέσεις που ρισκάρουν λεπτές ισορροπίες ξεδιπλώνονται σε αυτοτελείς ιστορίες στη νέα εβδομαδιαία σειρά του Alpha, Όσα μου κρύβεις, βασισμένη στο concept του scripted reality, θέτοντάς μας ενώπιον διλημμάτων.
Από την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 23:00 και κάθε Πέμπτη, το Όσα μου κρύβεις, έρχεται να μας δείξει ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Πώς οι αποφάσεις μας καθορίζουν όχι μόνο τη δική μας ζωή αλλά και των ανθρώπων γύρω μας; Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς έρχονται να δώσουν τις δικές τους απαντήσεις. Ποια είναι η δική σου αλήθεια;»
Η αλήθεια λοιπόν θα φανεί στις τηλεοπτικές οθόνες μας την Πέμπτη 28 Μαρτίου και τότε θα διαπιστώσουμε αν στο κανάλι της Κάντζας έκαναν πραγματικά μία ενδιαφέρουσα σειρά ή ένα χαμηλής αισθητικής πρόγραμμα που δεν έχει τίποτα να μας προσφέρει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε