Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Σίσσυ Φειδά: «δεν έχω βγάλει λεφτά από την τηλεόραση»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τα «χρυσά συμβόλαια» που έχουν υπάρξει στο τηλεοπτικό τοπίο και που, όπως φαίνεται, δεν υπάρχουν πια…

Τα τελευταία μάλιστα χρόνια έχει δημιουργηθεί μία «νέα γενιά παρουσιαστών», πιο… χαμηλόμισθων, που έριξαν –αναγκαστικά λόγω και μνημονίου- πολύ τα κασέ που είχε επιβάλλει στο τηλεοπτικό τοπίο η Ρούλα Κορομηλά. Γιατί, για να λέμε την αλήθεια, η Ρούλα ήταν αυτή που έφερε τα «χρυσά συμβόλαια» στον ψυχαγωγικό τομέα όχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους συναδέρφους της. Και δικαιολογημένα αφού τότε τα έφερνε…
Τώρα όμως που τα έσοδα έχουν μειωθεί, είναι αναμενόμενο να έχουν μειωθεί και οι αμοιβές των παρουσιαστών.

Χαρακτηριστική η δήλωση της Σίσσυς Φειδά, που μιλώντας στην αυριανή εκπομπή του ALTER, «LifeStyle», δηλώνει πως «δεν έχω βγάλει λεφτά από την τηλεόραση». Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ALPHA «Σπίτι από την αρχή» μιλά και για τους άντρες, τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί, δηλώνει ότι είναι συναισθηματική κι όχι… αδιάφορη όπως την χαρακτηρίζουν, ενώ δεν διστάζει να ομολογήσει ότι είναι 37 χρονών.

Αποκαλυπτικός όμως είναι και ο Νίκος Μαστοράκης που επίσης φιλοξενείται στην εκπομπή «LifeStyle». Ο γνωστός σκηνοθέτης μάλιστα αποκαλύπτει πως «δε βρίσκομαι στην tv γιατί δεν με θέλουν… επειδή είμαι ακριβός και δε λέω συνέχεια ναι». Μπορεί να μην… διευκρινίζει ποιοι είναι οι «yes master» αλλά λέει την άποψή του και για τη Ρούλα Κορομηλά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η Κορομηλά σαν θέαμα ήταν σκέτη θλίψη, σκέτη αμηχανία».

Περισσότερα όμως, θα παρακολουθήσετε αύριο Σάββατο στις 9 το βράδυ, στην εκπομπή «LifeStyle» του ALTER με τη Δέσποινα Καμπούρη.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε