Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Σκληρή μάχη στο prime time

Πρεμιέρα έκαναν χθες οι δύο καινούργιες σειρές του MEGA και τα έβαλαν με τις δύο εκπομπές του ΑΝΤ1. Και η μάχη τους ήταν σκληρή αλλά όπως σε κάθε μάχη ένας ήταν ο νικητής.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης της Nielsen τη μάχη κέρδισαν οι σειρές του καναλιού της Μεσογείων σημειώνοντας τέτοια νούμερα που ούτε στο MEGA δεν τα περίμεναν.
Συγκεκριμένα στη μάχη από τις 9 έως τις 10 το βράδυ στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε η σειρά «Πίσω στο σπίτι» σημειώνοντας μέσο όρο 49 στο γενικό σύνολο και 53,1 στο δυναμικό κοινό ενώ το «Wipe out» έκανε 17,3 και 21 αντίστοιχα.

Την επόμενη ώρα, δηλαδή από τις 10 έως τις 11, το MEGA διατήρησε την πρωτιά με την πρεμιέρα της σειράς «Με λένε Βαγγέλη» σημειώνοντας 45,5 στο γενικό σύνολο και 49,5 στο δυναμικό κοινό ενώ το «Black out» έκανε 29,4 και 40,3 αντίστοιχα.

Στη μάχη όμως από τις 11 έως τις 12, ο ΑΝΤ1 παίρνει κεφάλι με τους «Ράδιο Αρβύλα» να σημειώνουν 37,9 στο γενικό σύνολο και 51,6 στο δυναμικό κοινό έναντι 18,8 και 10,6 που σημείωσε η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη.
Συμπέρασμα; Οι τηλεθεατές… γουστάρουν τις ελληνικές σειρές και τις τιμούν δεόντως. Βέβαια, όπως είπαμε, ακόμα και στο MEGA δεν περίμεναν τέτοια υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Και φυσικά είναι πολύ νωρίς για να βγουν τα όποια συμπεράσματα για το ποιοι τελικά θα είναι οι νικητές της σεζόν.

Βλέπουμε ότι ιδιαίτερα το «Black out» εξακολουθεί να σημειώνει κι αυτό υψηλά ποσοστά τηλεθέασης αφήνοντας ικανοποιημένα τα στελέχη του ΑΝΤ1. Το αν και οι σειρές του MEGA θα εξακολουθήσουν να συγκεντρώνουν τους τηλεθεατές ή ήταν λόγω της πρεμιέρας τους θα το διαπιστώσουμε το επόμενο διάστημα.

Πάντως, για να λέμε και την αλήθεια, περισσότερο γέλιο προσέφερε το επεισόδιο του «Black out» με διάφορους celebrities να… ουρλιάζουν και να μην διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους. Ενώ οι σειρές του MEGA σε έκαναν απλώς να χαμογελάσεις αλλά όχι να λυθείς στα γέλια. Καλογυρισμένες μεν αλλά χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερη αίσθηση δε, παρά το ότι σε αυτές συμμετέχουν πολύ καλοί ηθοποιοί. Αλλά όπως είπαμε τα πάντα θα κριθούν στο επόμενο διάστημα…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε