Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκληρή μάχη στους μονομάχους των «8»

 
Με οριακή διαφορά πέρασε μπροστά το MEGA
 

 
Τι κι αν είμαστε στην αρχή της σεζόν; Η μάχη στα κεντρικά βραδινά δελτία συνεχίζει να είναι σκληρή μεταξύ των δύο «μονομάχων» Τρέμη και Χατζηνικολάου. Κι όλα αυτά πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το lead in του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ» αλλά και χωρίς να έχει μπει στη μάχη η Μαρία Χούκλη με την παρουσίαση του δελτίου του ΑΝΤ1. Σίγουρα και το lead in αλλά και το new coming θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές.
 
 
Χθες το δελτίο του MEGA πέρασε ξανά μπροστά με οριακή διαφορά από αυτό του ALTER. Μόλις 0,3% χώρισε την Όλγα Τρέμη από το Νίκο Χατζηνικολάου ενώ στην τρίτη θέση πέρασε το δελτίο του STAR. Ο Αιμίλιος Λιάτσος έριξε στην τέταρτη θέση τον Γιάννη Παπαδόπουλο αναγκάζοντας τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 να επιταχύνουν την προετοιμασία για την πρεμιέρα του καινούργιου δελτίου τους.
 
 
Στο «νεανικό κοινό» το δελτίο του STAR παρέμεινε με άνεση στην πρώτη θέση της κατάταξης, αποδεικνύοντας ότι πολλοί τηλεθεατές προτιμούν τα πιο light θέματα από τα… βαρύγδουπα ειδησεογραφικά παράθυρα με αναλύσεις επί των αναλύσεων. Τώρα το ποιο είναι «καλό» και ποιο είναι «κακό» μόνο το… τηλεκοντρόλ σας το γνωρίζει!
 
 
Συγκεκριμένα λοιπόν χθες 8 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, οι καθαροί μέσοι όροι των βραδινών κεντρικών δελτίων ειδήσεων είναι οι εξής:
 
 
ALTER (με το Νίκο Χατζηνικολάου): 20,8% στο γενικό σύνολο και 12% στο κοινό «15-44»
 
 
ANT1 ( με το Γιάννη Παπαδόπουλο):14,6% στο γενικό σύνολο και 12,9% στο κοινό «15-44»
 
 
MEGA (με την Όλγα Τρέμη): 21,1% στο γενικό σύνολο και 15,7% στο κοινό «15-44»
 
 
STAR (με τον Αιμίλιο Λιάτσο): 16,8% στο γενικό σύνολο και 26,1% στο κοινό «15-44»
 
 
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε