Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σπαλιάρας – Πανόραμα: Αποκαλύπτει για “κλίκα”, Βαλαβάνη και Παπαδοπούλου [vid]

Σπαλιάρας – Πανόραμα: Αποκαλύπτει για “κλίκα”, Βαλαβάνη και Παπαδοπούλου [vid]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας άργησε να πάει στην εκπομπή της Μελέτη, αλλά η αναμονή άξιζε! Δείτε όσα αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Μπορεί να άργησε αλλά πήγε! Ο σφάχτης της καρύδας, Γιάννης Σπαλιάρας βρέθηκε στην εκπομπή Πανόραμα της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλους και για όλα έξω από τα δόντια.

Το πρώην μοντέλο που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο μετά τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του Survivor, αποκάλυψε στην παρουσιάστρια ότι έχασε 20 ολόκληρα κιλά και αν έβλεπε τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα αποχωρούσε οικειοθελώς. Η εκπομπή, αφού έδειξε αγωνιστικές στιγμές του Γιάννη Σπαλιάρα, πέρασε σε πιο… juicy ερωτήσεις για όλο το παρασκήνιο του παιχνιδιού που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό για πέντε ολόκληρους μήνες.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας γνώριζε όλους τους Διάσημους συμπαίκτες του στο Survivor, εκτός από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. «Τα περισσότερα παιδιά τα ήξερα. Νομίζω είμαι αυτός που ήξερε τους περισσότερους. την Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν ήξερα προσωπικά, ούτε σαν όνομα. Τα άλλα παιδιά τα ήξερα» είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όταν ρωτήθηκε από την Ελεονώρα Μελέτη για την λεγόμενη κλίκα και γιατί στοχοποιείτο τόσο συχνά ο Σπαλιάρας, ο ίδιος με την άνεση που τον διακατέχει, δήλωσε: “Όντως είχα γίνει κάπως σαν σάκος του μποξ, νομίζω ότι αυτό είχε να κάνει με το γεγονός ότι δεν επεδίωκα να κάνω παρέες, και δεν ήμουν σε κάποια κλίκα, καθένας μπορεί να τοποθετηθεί όπως θέλει και να το πει παρεάκι, ομάδα, πυρήνα”.

Και συνέχισε: “Άμα έχεις μια ομάδα 6-8 ατόμων, είναι πιο εύκολο να αποφύγεις ψηφοφορίες ή να στήσεις μία, και να γίνεις πιο δυνατός. Θεωρώ ότι οι κλίκες και τα στρατόπεδα είναι για τους αδύναμους, που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση μόνοι τους. Θεωρώ ότι τον Ντάνο τον ζήλευαν και τους ενοχλούσαν που κάναμε παρέα. Ήμασταν εγώ με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη, και όλοι οι υπόλοιποι. Απλά εμείς καθόμασταν πιο αργά το βράδυ, για αυτό ήρθαμε πιο κοντά”.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το Survivor.

Λίγο αργότερα, το γνωστό μοντέλο μίλησε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τι συνέβαινε σύμφωνα με την άποψή του, στην γνωστή τραγουδίστρια μέσα στην ομάδα των Διασήμων του Survivor. «Με την Ειρήνη στην αρχή την πρώτη εβδομάδα είχαμε πάει να πιαστούμε στα χέρια γιατί είμαστε και οι δύο νευρικοί χαρακτήρες, αλλά στην πορεία καταλάβαμε ο ένας για τον άλλον ότι υπάρχει αυθεντικότητα. Θα έλεγα ότι είναι ντόμπρος άνθρωπος η Παπαδοπούλου και είναι αρκετά αυθεντική. Στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι», ανέφερε ο Γιάννης Σπαλιάρας στο Πανόραμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε