Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σρόιτερ, Τσιμτσιλή και Πετρέλης έγιναν… καρτούν

Σρόιτερ, Τσιμτσιλή και Πετρέλης έγιναν… καρτούν

Έρχονται με σκοπό να μας κάνουν να γελάσουμε και από τα αστεία τους δεν γλιτώνουν ούτε οι… συγκάτοικοί τους.

Όπως είχα αναφέρει και σε παλαιότερο κείμενο, στον ALPHA πρόκειται να βγάλουν στον αέρα 4 επεισοδίων μιας καινούργιας σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Από άλλο ανέκδοτο» και πρωταγωνιστές τον Τοτό, τον Μπόμπο και τη Μαιρούλα.

Σε αυτή τη σειρά όμως, εκτός από τους τρεις βασικούς ήρωες που με τα ανέκδοτα και τις ιστορίες τους έχουμε γελάσει πολύ, θα εμφανιστούν ως καρτούν και πολλά πρόσωπα από τον ALPHA, αλλά και από τον εγχώριο χώρο του θεάματος με τους ίδιους να «δανείζουν» τις φωνές τους. Εκτός από τον Λάκη Λαζόπουλο και την Ελένη Μενεγάκη που έχω αναφέρει, ως καρτούν θα εμφανιστούν και ο Αντώνης Σρόιτερ, αλλά και η πρωινή παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Εκτός όμως, από τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και τους Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Δημήτρη Παπανώτα και Νίκο Αναδιώτη, στα επεισόδια της σατιρικής σειράς θα εμφανιστεί ως καρτούν και ο Θάνος Πετρέλης.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων «Από άλλο ανέκδοτο» θα ξεκινήσει να προβάλλεται τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στις 21:45 με τον Τοτό, τον Μπόμπο, την Αννούλα και γνωστά πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος να σατιρίζουν την καθημερινότητα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε