Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στα γυρίσματα με “Το σόι σου”

Στα γυρίσματα με “Το σόι σου”

Οι κάμερες έπιασαν δουλειά και το αποτέλεσμα θα το δούμε σύντομα μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ο λόγος για “Το σόι σου”, τη σειρά του σταθμού της Κάντζας που έκανε πέρυσι πρεμιέρα αλλά καταφέρνοντας να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό πήρε το εισιτήριο και για την καινούργια σεζόν. Η ελληνική σειρά ήρθε πρώτη στη ζώνη προβολής της αποδεικνύοντας ότι οι τηλεθεατές επιλέγουν τις καλές ελληνικές σειρές.

Τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και οι ηθοποιοί (Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γωγώ Καρτσάνα) βρέθηκαν ξανά στο πλατό ερμηνεύοντας τους ήρωες όπως τους δημιούργησαν οι σεναριογράφοι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής και Γωγώ Φώτου ακολουθώντας βεβαίως τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Μορφονιού.

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες οι συντελεστές έπιασαν χαρούμενα δουλειά γνωρίζοντας ότι ο κόπος τους πέρυσι βρήκε θετική ανταπόκριση από τους τηλεθεατές. Τα καινούργια επεισόδια της σειράς “Το σόι σου” είναι προγραμματισμένο να βγουν στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο. Σε αυτόν τον κύκλο μάλιστα οι τηλεθεατές θα «επισκεφθούν» και το σπίτι του νεαρού ζευγαριού, της Λυδίας (Βάσω Λασκαράκη) και του Σάββα (Μελέτης Ηλίας) όπου πρόκειται να συμβούν πολλά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε