Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων στον ΑΝΤ1

Στάση εργασίας των δημοσιογράφων στον ΑΝΤ1

Χωρίς δελτία ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές συνεχίζει ο ΑΝΤ1 μετά την απόφαση της ΕΤΙΤΑ (Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής) για απεργιακές κινητοποιήσεις από την Παρασκευή που το κανάλι του Αμαρουσίου απέλυσε 24 τεχνικούς, ενώ χθες, πρώτη εργάσιμη μέρα του μήνα, ο ΑΝΤ1 απέλυσε ακόμα πέντε εργαζομένους.

Χθες πάντως στο κανάλι του Αμαρουσίου έλεγαν ότι θα έβγαινε κανονικά σήμερα Τρίτη το δελτίο πιστεύοντας ότι θα κηρυχθεί παράνομη η 24 απεργία των τεχνικών.

Σήμερα όμως και ενώ στο κανάλι του Αμαρουσίου πραγματοποιείτο συνάντηση της διοίκησης του ΑΝΤ1 και της ΕΤΙΤΑ το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών) « αποφάσισε την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους, οι οποίοι εργάζονται στον Τ/Σ «ΑΝΤΕΝΝΑ» και στην ιστοσελίδα “www.antenna.gr”, για σήμερα Τρίτη, 4 Αυγούστου 2015, από τις 18.00 έως τις 22.00, ζητώντας την ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων μας τεχνικών».

Έτσι θεωρείται σίγουρο ότι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού που μεταδίδεται στις 8 δεν θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα, ενώ τις επόμενες ώρες μετά από τη συνάντηση που ανέφερα αναμένονται εξελίξεις…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε