Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στάθης Λιβαθινός: “Το θέατρο δεν σταματά ποτέ”

Στάθης Λιβαθινός: “Το θέατρο δεν σταματά ποτέ”

Αλλαγές λόγω του δημοψηφίσματος την Κυριακή 5 Ιουλίου έχουν πραγματοποιηθεί και στην περιοδεία θιάσων που αναβάλλουν τις παραστάσεις τους.

Ωστόσο οι παραστάσεις που είναι προγραμματισμένες να γίνουν από το Εθνικό Θέατρο θα δοθούν κανονικά, αφού μάλιστα ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Στάθης Λιβαθινός επισημαίνει σε ανακοίνωση ότι «το Θέατρο δεν σταματά ποτέ. Το Εθνικό Θέατρο θα είναι συνεπές στο ραντεβού του με το κοινό και τις δυο ημέρες στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. Θα είμαστε εκεί».

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά η παράσταση «Τρωάδες» του Ευριπίδη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη με τους Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Νίκο Ψαρρά, Θέμη Πάνου, Κωνσταντίνα Τάκαλου, Κρατερό Κατσούλης κ.α.

Επίσης την Παρασκευή 3 Ιουλίου, στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, θα πραγματοποιηθεί κανονικά και η άλλη καλοκαιρινή παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, με την κωμωδία «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Μπεζου με τους: Γιάννη Ζουγανέλη,Πάνο Βλάχο, Δανάη Σκιάδη, Μπάμπη Γαλιατσάτο, Γιάννη Μπέζο κ.α.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε