Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Στη θέση της Πάνια… η Αννίτα!

Μετά την ξαφνική αποχώρηση της Αννίτας Πάνια από το ALTER, οι υπεύθυνοι του καναλιού επέλεξαν το σαββατοκύριακο να προβάλλουν σε επανάληψη παλαιότερες εκπομπές από τα «Παρατράγουδά» της.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια στο εξώδικο που έστειλε στο ALTER ανέφερε ότι δεν επιθυμεί την προβολή των εκπομπών της σε επανάληψη. Όλοι λοιπόν περιμέναμε να δούμε ποιες θα είναι οι αντικαταστάτριες εκπομπές και το σαββατοκύριακο αλλά και αύριο στη θέση της «Είσοδος ελεύθερη».

Με ένα απλό δελτίο Τύπου το ALTER μας ενημέρωσε πως αντικαθιστά την Πάνια προβάλλοντας την ίδια ώρα παλαιότερες εκπομπές της σε επανάληψη.
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές που θα ισχύσουν στο πρόγραμμα του ALTER. Αναλυτικά, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 22:45 η εκπομπή ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ θα μεταδοθεί σε επανάληψη.

Επίσης, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και την Κυριακή 30 Ιανουαρίου στις 16:15 η εκπομπή ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ θα μεταδοθεί σε επανάληψη.»

Συνεπώς, στη θέση της Πάνια θα είναι… η Αννίτα. Έχει ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της παρουσιάστριας αν, όπως λέγεται, υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με την εταιρεία παραγωγής και το κανάλι του Μπουρναζίου.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε