Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στην ΕΡΤ χάνουν το… τρένο, αλλά όχι… τα πορνό!

Στην ΕΡΤ χάνουν το… τρένο, αλλά όχι… τα πορνό!

Η αναστάτωση που έχει προκληθεί τους τελευταίους μήνες στο τηλεοπτικό τοπίο από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες έχει αναγκάσει τα στελέχη των ιδιωτικών σταθμών να επανεξετάσουν τα προγράμματά τους.

Ακόμα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί που δεν έχουν λάβει άδεια είτε βγάζουν, είτε ετοιμάζονται να βγάλουν εκπομπές και σειρές. Και από την άλλη πλευρά… ή μάλλον, στην άλλη πλευρά η ΕΡΤ, η κρατική τηλεόραση που είχε τη δικαιολογία ότι μετά από το «λουκέτο» που της είχε βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση έπρεπε να βρει τους ρυθμούς της και να… ανασυντάξει τις δυνάμεις της.

Έχουν περάσει όμως μήνες και στο ραδιομέγαρο συνεχίζουν να εισπράττουν το ανταποδοτικό τέλος χωρίς να έχουν ανακοινώσει καινούργιες εκπομπές. Βέβαια κοιτώντας στη Διαύγεια όλο και κάτι πληροφορούμαστε πως εγκρίνεται να περάσει στο στάδιο της παραγωγής αλλά η αλήθεια είναι ότι με την αγορά σε ύφεση και με την ΕΡΤ να διαθέτει ζεστό χρήμα από τις τσέπες των πολιτών θα έπρεπε να δούμε περισσότερα.

Όχι μόνο για να «κινηθεί» το χρήμα κι η αγορά, αλλά γιατί θα ήταν ευκαιρία για τη «δημόσια» -όπως υποστηρίζουν- τηλεόραση να κάνει ευχάριστη έκπληξη στους τηλεθεατές και να προσφέρει εκπομπές και σειρές. Ελληνικές σειρές! Παραγωγές εγχώριας μυθοπλασίας που θα έδιναν την ευκαιρία να εργαστεί κόσμος αλλά και να προσφέρει στους τηλεθεατές «χτυπώντας» και τον ανταγωνισμό.

Για ακόμα μία φορά η κρατική –γιατί έτσι είναι!- τηλεόραση θα «χάσει το τρένο» και κάαααααααααποια στιγμή θα βγάλει στον αέρα εκπομπές που σε φτάνουν… στα άκρα! Έτσι κι αλλιώς τα… μιστά συνεχίζουν να πέφτουν και σε αυτούς που εργάζονται αλλά και σε αυτούς που βλέπουν… τσόντες ή απλά περνούν το χρόνο τους στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε