Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Στις 19 Απριλίου τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φερεντίνος με Βαμβακάρη και Γιαννούτσο στην παρουσίαση

 

Είναι αλήθεια πως τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα» έχουν καθυστερήσει έναν ολόκληρο χρόνο αφού η φετινή απονομή θα είναι για τη σεζόν 2007-2008. Είναι ευκαιρία όμως, έστω και με καθυστέρηση να δούμε τους «πρωταγωνιστές» του τηλεοπτικού τοπίου να βρίσκονται έστω για μία βραδιά μαζί. Αγαπημένοι…?!?
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τελικά τη Δευτέρα 19 Απριλίου. Κι όπως σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο άρθρο, παρουσιαστής της διοργάνωσης που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ θα είναι ο ΑΝΤ1-ικός Χρήστος Φερεντίνος. Μόνο που δεν θα είναι ο μόνος…!
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, στο πλευρό του Φερεντίνου θα είναι ένα γνωστό τηλεοπτικό -αλλά κυρίως ραδιοφωνικό- δίδυμο: ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος.
Οι δύο δημοσιογράφοι θα αναλάβουν το ρόλο των σχολιαστών της βραδιάς, κάτι σαν τους γνωστούς… «γέρους του Muppet Show». Κι ο σχολιασμός είναι κάτι που γνωρίζουν καλά αφού το κάνουν με επιτυχία στις –για περισσότερο από δέκα χρόνια- έως τώρα συνεργασίες τους.
 
Αξίζει να σημειώσουμε δε, ότι ο Γιαννούτσος τα τελευταία χρόνια γράφει τα κείμενα των παρουσιαστών για τα τηλεοπτικά βραβεία «Πρόσωπα». Μόνο που φέτος θα χρειαστεί να γράψει μαζί με τον Βαμβακάρη και τα δικά τους. Κι η αλήθεια είναι ότι θα έχουν να γράψουν… και να σχολιάσουν πολλά!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε