Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Στο… ψήσιμο η λίστα των celebrities για το “Dancing with the stars”

Μπορεί το “Dancing on ice” να ολοκληρώθηκε αλλά τα στελέχη του ΑΝΤ1 ετοιμάζονται για το “Dancing with the stars”.

Έτσι, μέσα στη βδομάδα είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο κανάλι του Αμαρουσίου για να φτιαχτεί η λίστα με τους celebrities, στους οποίους θα γίνει το διερευνητικό… ψήσιμο.

Αφού λοιπόν… μαγειρέψουν τη λίστα, στη συνέχεια θα αρχίσει κύκλος επαφών για να ψηθούν οι υποψήφιοι να λάβουν μέρος. Βέβαια, με την επιτυχία που είχαν οι δύο προηγούμενοι κύκλοι του talent shows αλλά και δεδομένης της… ανεργίας που έχει πλήξει και τη show biz, μάλλον δεν θα είναι πολλοί που θα αρνηθούν την πρόταση. Ωστόσο επιθυμία των στελεχών του ΑΝΤ1 είναι οι διαγωνιζόμενοι stars να είναι ονόματα πρώτης γραμμής, οπότε θα πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους για να τους ψήσουν.

Ένα ακόμα θέμα σχετικά με το “Dancing with the stars” είναι το ποιος θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής, καθώς θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι η Έρρικα Πρεζεράκου δεν θα είναι σε αυτήν. Επιθυμία των στελεχών είναι το τέταρτο μέλος να είναι γυναίκα, καθώς θεωρείται σίγουρο ότι στις υπόλοιπες τρεις καρέκλες θα καθίσουν ξανά οι Γιάννης Λάτσιος, Αλέξης Κωστάλας και Φωκάς Ευαγγελινός. Ένα από τα ονόματα που σκέφτονται είναι η Έλενα Παπαρίζου που με την παρουσία της στο “Dancing on ice” κέρδισε τις εντυπώσεις.

Αλλά η κριτική επιτροπή δεν είναι τη παρούσης καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει αυτόν τον καιρό είναι να βρουν τους διαγωνιζόμενους celebrities που θα λάβουν μέρος.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό του ΑΝΤ1 το “Dancing with the stars” θα βγει on air τέλος Μαρτίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε