Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Στο… ράφι θα μείνουν οι «Νύφες»

Στο… ράφι θα μείνουν οι «Νύφες»

Προσπαθούν να βρουν άλλη εκπομπή για την Κατερίνα Καραβάτου

 Η αλήθεια είναι ότι ο πρώτος κύκλος της εκπομπής «Μια νύφη για το γιο μου» δεν έφερε και τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης για τον ALPHA. Στο κανάλι της Κάντζας έλπιζαν ότι το συγκεκριμένο real life πρόγραμμα θα τύχαινε καλύτερης ανταπόκρισης και μεγαλύτερης τηλεθέασης και έτσι ήταν σίγουροι ότι θα υπάρξει και δεύτερος αλλά και τρίτος και τέταρτος κύκλος. Για το λόγο αυτό και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, «δέσμευσαν» την παρουσιάστριά του Κατερίνα Καραβάτου για την παρουσίαση σε τέσσερις κύκλους. Τελικά όμως, μία τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, μία οι λιγοστές αιτήσεις συμμετοχής, μία το ακριβό κόστος παραγωγής, φαίνεται ότι στάθηκαν ικανά να κλείσουν την τηλεοπτική δίοδο για τις υποψήφιες «Νύφες».

Έτσι είναι σίγουρο ότι στο πρώτο μέρος της επόμενης σεζόν οι «Νύφες» θα απουσιάζουν από το τηλεοπτικό τοπίο ενώ τα στελέχη του ALPHA προσπαθούν να βρουν άλλο concept προκειμένου να αξιοποιήσουν την παρουσιάστριά τους. Και βέβαια δεν αναφερόμαστε στο «Κους κους το μεσημέρι» καθότι τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας δεν έχουν αποφασίσει ακόμα το μέλλον και γι’ αυτήν την εκπομπή!

Τα real life προγράμματα που φτάνουν στον ALPHA είναι πολλά και τα στελέχη του καναλιού προσπαθούν να δουν αν μπορούν να αξιοποιήσουν στη χώρα μας κάποια από αυτά. Σε περίπτωση λοιπόν που βρεθεί κάποιο πιο ενδιαφέρον και στο οποίο να μπορεί να αξιοποιηθεί κι η Καραβάτου, τότε είναι σίγουρο ότι… οι υποψήφιες νύφες θα παραμείνουν στο… ράφι και δεν θα βγουν ποτέ στον τηλεοπτικό αέρα! Αν όμως, δεν τα καταφέρουν, τότε μπορεί το δεύτερο μέρος της επόμενης σεζόν οι «Νύφες» να εμφανιστούν για λιγότερα επεισόδια. Αλλά αυτό είναι η… τελευταία απόφαση που θέλουν να πάρουν στον ALPHA γιατί είναι σαφές ότι θέλουν να αφήσουν τις «Νύφες» τους στα ράφια του καναλιού της Κάντζας!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε