Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Στον αέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»

Τι γίνεται με το «Dancing with the stars»;

Πριν από λίγες μέρες, όπως σας είχαμε γράψει και σε προηγούμενο άρθρο του Newsit, ο διευθυντής προγράμματος του MEGA Πέτρος Μπούτος στη συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ανακοίνωσε πως σκοπός του είναι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να προβληθούν δύο «Master Chef», ένα ενήλικους και ένα με παιδιά.

Στην ίδια συνάντηση αποκάλυψε πως επιθυμία του είναι να παραμείνουν οι ίδιοι συντελεστές (παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή) αλλά μόνο αν δεχθούν… την αποκλειστικότητα.

Η… καμπάνα χτυπούσε για την Ευγενία Μανωλίδου που ως γνωστό συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της εκπομπής «Ελλάδα έχεις ταλέντο». Ο ΑΝΤ1 μάλιστα έχει ανακοινώσει ότι ο επόμενος κύκλος του talent show θα ξεκινήσει να προβάλλεται γύρω στον Απρίλιο.

Μόνο που την προηγούμενη βδομάδα κάποια πράγματα άλλαξαν…

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη βδομάδα αποφασίστηκε το talent show να μπει στο… ψυγείο. Διευκρινίζουμε πως δεν αποφασίστηκε ότι σίγουρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» δεν θα μεταδοθεί αλλά ότι προς το παρόν δεν μπορούν να πάρουν καμία απόφαση για το αν θα βγει ή όχι στον τηλεοπτικό αέρα αυτή τη σεζόν. Η απόφαση δεν είναι οριστική και δεν οφείλεται σε αποτυχία του talent show αφού κάθε επεισόδιό του χτυπούσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η συνεχής πτώση όμως των διαφημιστικών εσόδων αναγκάζει τα τηλεοπτικά κανάλια να επαναπροσδιορίσουν τις… προτεραιότητές τους. Κι αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου: αν πρέπει να… θυσιάσουν ένα από τα επόμενα καινούργια προγράμματά τους, ποιο θα είναι αυτό, το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ή το «Dancing with the stars»;

Κι απ’ ότι φαίνεται ο πιο… αδύνατος κρίκος είναι το πρώτο αφού το δεύτερο, μπορεί σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες να είναι πιο υψηλού κόστους παραγωγή, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία για τον ΑΝΤ1 να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Έτσι, όμως, κινδυνεύει να μείνει στον αέρα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»!

Οι τελικές αποφάσεις για το talent show θα ληφθούν μέσα στο Δεκέμβριο ώστε να αρχίσει ή όχι η προετοιμασία του. Μέχρι αυτή τη στιγμή πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι το δεύτερο «Dancing with the stars» θα πραγματοποιηθεί. Αλλά με όλα αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν στο τηλεοπτικό τοπίο, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και για τίποτα…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε