Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Στον αέρα το «Greek Idol» της Κορομηλά

Στον αέρα το «Greek Idol» της Κορομηλά

Τι θα γίνει τη Δευτέρα στο live του talent show

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο «Greek Idol» του ALPHA με τη Ρούλα Κορομηλά. Εκτός από τη συνεχιζόμενη πτώση στις τηλεθεάσεις του talent show, τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν κι ένα πρόσθετο πρόβλημα: την απεργία των τεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Μαΐου και που λόγω αυτής είναι αδύνατη η πραγματοποίηση του 4ου live. 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στο κανάλι της Κάντζας μεταξύ των υψηλόβαθμων στελεχών για να δουν αν θα μεταφέρουν άλλη μέρα το 4ο live. Κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι πρέπει να τολμήσουν και να αντιπαραταχθούν απέναντι στο «Dancing with the stars» του ΑΝΤ1 αλλά οι πιο… λογικοί εκτιμούν ότι η Κορομηλά θα βρεθεί πολύ πιο πίσω στις τηλεθεάσεις από τη Ζέτα Μακρυπούλια. 

Εκτός όμως από το ρίσκο της ήττας υπάρχει και… τεχνικό πρόβλημα αφού οι περισσότεροι τεχνικοί του talent show του ALPHA εργάζονται και στο talent show του ΑΝΤ1, πράγμα που σημαίνει ότι είναι επίφοβο να αντικατασταθούν τόσο σύντομα από άλλους. Η Τρίτη, ως μέρα προβολής είναι… πιασμένη από το Λάκη Λαζόπουλο που τους δίνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για να αντικατασταθεί από το «Greek Idol», οπότε ως πιο πιθανή μέρα θεωρείται η Τετάρτη 19 Μαΐου. 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχουν πάρει καμία οριστική απόφαση αφού εξετάζεται και η περίπτωση να μην μεταδοθεί καθόλου το talent show μέσα στην επόμενη βδομάδα και να προβληθεί ξανά την επόμενη Δευτέρα στις 23 Μαΐου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε