Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στον… πάγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Στον… πάγο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Οι συναντήσεις του Στρατή Λιαρέλλη με Αλεξάνδρα Καπελετζή και Μαρία Χούκλη.

Τις τελευταίες μέρες φούντωσαν οι φήμες που ήθελαν την Αλεξάνδρα Καπελετζή να επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit όμως, αν και η δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον διευθυντή ενημέρωσης του καναλιού Στρατή Λιαρέλλη, εντούτοις δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο παρουσίασης του κεντρικού δελτίου αλλά η συνάντησή τους έγινε στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 θέλουν την περίοδο του καλοκαιριού και λόγω της έντονης ειδησεογραφίας να υπάρξει μία infotainment εκπομπή που θα αντικαταστήσει αυτή του Γιώργου Παπαδάκη, κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής άδειας του δημοσιογράφου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση είναι και η Καπελετζή. 

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποφασίστηκε τίποτα αλλά συμφωνήθηκε να υπάρξει κι άλλη συνάντηση. Ωστόσο, μπορεί ο Λιαρέλλης να θέλει να υπάρξει εκπομπή που θα προβάλλεται όταν σταματήσει το «Καλημέρα Ελλάδα» αλλά τελικά, μάλλον αυτό δεν πρόκειται να γίνει και τελικά θα υπάρξει εντελώς ψυχαγωγικό πρόγραμμα με επαναλήψεις σειρών. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν βάλει στον… πάγο και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, έχοντας αποφασίσει πως προς το παρόν δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή σε αυτό. Κι αυτό γίνεται γιατί πέρα από την παρουσίαση πρέπει να λυθούν άλλα βασικά προβλήματα του δελτίου όπως είναι η θεματολογία του που υστερεί σε βασικά θέματα.  

Τώρα, όσον αφορά τις φήμες περί συνάντησης της Μαρίας Χούκλη με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όντως η δημοσιογράφος δέχτηκε τηλεφώνημα… βολιδοσκόπησης από στέλεχος του καναλιού αλλά πέρα της τηλεφωνικής επικοινωνίας δεν έγινε τίποτε άλλο αφού φαίνεται ότι η ίδια η Χούκλη… αρνήθηκε ευγενικά! Άλλωστε, εκκρεμεί και η πρόταση του ΣΚΑΪ στη Χούκλη και στην οποία η ίδια δεν έχει απαντήσει ακόμα, αφού έχει θέσει προτεραιότητα στις συζητήσεις με την ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε