Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Χανταμπάκης – Παπαδοπούλου: Της ζήτησε τον λόγο για το άδειασμα!

Μια ακόμα φορά που η Ειρήνη Παπαδοπούλου αδειάζει τον Στέλιο Χανταμπάκη για τα όσα έχει πει το τελευταίο διάστημα για το Survivor και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The Tonight Show” και είπε ότι τηλεφώνησε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και της ζήτησε συγγνώμη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έδωσε νέα διάσταση σε αυτό το τηλεφώνημα, αποκαλύπτοντας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά “Το Πρωινό” ότι της τηλεφώνησε για να της ζητήσει τον λόγο! Αφορμή στάθηκε το σχόλιό της με το οποίο διέψευσε τον παρουσιαστή στο Twitter για αυτό που είπε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ότι κάλεσε τις κάμερες για να κάνουν όλοι μαζί προσευχή στο Survivor.

“Μιλήσαμε πρόσφατα στο τηλέφωνο με τον Στέλιο και όλα καλά. Έγιναν κάποια πράγματα τα οποία με στεναχώρησαν. Με έπιασε λίγο το παράπονο, η αδικία που σε πνίγει. Απλά με πήρε για να με ρωτήσει αν εγώ απάντησα σε μια κοπέλα στο Twitter που με ρώτησε αν ισχύει αυτό που είπε ο Στέλιος ότι ο Ντάνος φώναζε τις κάμερες για να κάνει προσευχές. Και επειδή απάντησα σε όλο αυτό και επειδή κατευθείαν πήρε διάσταση με πήρε ο άνθρωπος για να καταλάβει αν ήταν ψεύτικο το προφίλ ή αν εγώ απάντησα. Έτσι ξεκίνησε η κουβέντα και μιλήσαμε”, σημείωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Όταν η Φαίη Σκορδά υπενθύμισε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως τηλεφώνησε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου για να της ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν στο Survivor και πως κάθε φορά που θα τη βλέπει θα το παλεύει να της ζητάει συγγνώμη μέχρι να τον συγχωρήσεις γιατί θέλει να είναι καλά. “Σας λέω ποιος ο λόγος που με πήρε τηλέφωνο και από εκεί ξεκινήσαμε να συζητάμε κάποια πράγματα. Για αυτό. Δηλαδή μπορεί να έδειξα ενοχλημένη γιατί λέω κάτσε, θα απολογούμαι και για το τι απαντάω; Δηλαδή οκ μέσα στο παιχνίδι να νιώθω την πίεση, να τη νιώθω και εκτός; Δεν είπε ψέμματα. Σου απαντάω για εμένα. Δεν θέλω ούτε να πω κάτι για τον Στέλιο γιατί πραγματικά προσπαθεί και παραδέχεται τα λάθη του. Απλά σας λέω επειδή μου είπατε για το τηλεφώνημα. Πρόσφατα μίλησα και η αφορμή ήταν αυτή που απάντησα σε ένα κορίτσι και πήρε διάσταση. Με αυτή την αφορμή με πήρε τηλέφωνο”, συμπλήρωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Μιλώντας για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξέφρασε την επιθυμία της να είναι ο νικητής του Survivor. “Υπήρξαν κάποιες στιγμές που μίλησε και ο Γιώργος για να το δω αλλιώς λίγο όλο αυτό και να μη στεναχωρούν κάποια πράγματα που με στεναχωρούσαν. Αυτό και το εκτίμησα πάρα πολύ και το εκτιμώ”, σχολίασε η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας για τη στήριξη του Ντάνου όταν περνούσε δύσκολες στιγμές στην παραλία των διασήμων στο Survivor. “Θέλω να κερδίσει ο δυνατός. Ο Γιώργος. Αφού είναι ο πιο δυνατός παίκτης”, σημείωσε χαρακτηριστικά. “Όσο θάρρος θέλει να παραμείνεις στο παιχνίδι, τόσο θέλει και για να φύγεις. Έκρινα ότι αυτό θα ήταν το σωστό και το ιδανικό για όλους μας”, σχολίασε μιλώντας για τις σκέψεις που έκανε ότι ίσως να έπρεπε να παραμείνει στο Survivor.

Αυτές οι δηλώσεις φυσικά της Ειρήνης Παπαδοπούλου προκάλεσαν νέο κύμα υποστήριξής της στα social media, με το φανατικό κοινό να στρέφεται εκ νέου κατά του Στέλιου Χανταμπάκη για τη συμπεριφορά του.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Κούρνιασε στην αγκαλιά της Βαλαβάνη ο Ντάνος [vid]

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Τρέιλερ Survivor 20/6: Τα πράγματα σοβαρεύουν και τα έπαθλα δεν έχουν προηγούμενο

Survivor: Στηρίζει Ντάνο η “μπουλντόζα”! Το μήνυμα της Παπαδοπούλου!

Survivor: Γκριμάτσες μαχητών, αξία ανεκτίμητη! Ήρωας ο Ντάνος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε