Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor: Αποχώρηση και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή!

Survivor: Αποχώρηση και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή!

Μέχρι και την τελευταία στιγμή κυριαρχούν οι ανατροπές στο Survivor που συνεχίζει να καθηλώνει στους δέκτες το τηλεοπτικό κοινό.

Το Survivor κατάφερε άλλη μια φορά να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να σκαρφαλώσει για μια ακόμη φορά στην κορυφή της τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι 2.366.929 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 64,1%, ενώ έφτασε μέχρι και 75,4%, όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 47,1%.

Διάσημοι και μαχητές θα διαγωνιστούν σήμερα για το έπαθλο της επικοινωνίας, με την ομάδα που θα κερδίσει να βλέπει μέσα από μια οθόνη φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους ανθρώπων.

Στο Συμβούλιο του Νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη από την ομάδα των διασήμων που θα αποχωρήσει. Γιώργος Αγγελόπουλος, Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης και Λάμπρος Χούτος θέλουν διακαώς να παραμείνουν στο ριάλιτι επιβίωσης, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει πάρει την απόφασή του για το ποιος θα συνεχίσει.

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του Survivor έρχεται στους δέκτες μας, με τις ανατροπές να κυριαρχούν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε