Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου [vid]

Survivor: Δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου [vid]

Το απαιτητικό αγώνισμα δυσκόλεψε τους παίκτες του Survivor. Η Ελισάβετ από την ομάδα των Μαχητών “κατέρρευσε” με τους συμπαίκτες της να προσπαθούν να την συνεφέρουν.

Ένα απαιτητικό αγώνισμα – από τα πιο δύσκολα του Survivor – είχαν να αντιμετωπίσουν στο χθεσινό επεισόδιο οι Μαχητές και οι Διάσημοι. Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για το έπαθλο της ασυλίας.

Το αγώνισμα απαιτούσε ταχύτητα αλλά κυρίως αντοχή. Οι παίκτες του Survivor, έπρεπε με όλη τους τη δύναμη να τραβάνε ένα υπερυψωμένο καλάθι που βάραινε συνεχώς με μπάλες που τοποθετούσαν οι αντίπαλοι, και αυτός που κατάφερνε να κρατήσει το καλάθι ψηλά όσο πιο πολύ μπορούσε, ήταν και ο νικητής της αναμέτρησης.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες ήταν πολύ δυνατές, τελικά οι Διάσημοι ήταν αυτοί που κατάφεραν αυτή τη φορά να κερδίσουν και να απολαύσουν το καλύτερο έπαθλο για αυτούς, που δεν έχει να κάνει με φαγητό, αλλά την ασυλία. Οι Μαχητές από την άλλη πλευρά, βρέθηκαν στη δύσκολη θέση να ψηφίσουν συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δήλωσε ότι ήταν το πιο δύσκολο αγώνισμα έως τώρα στο Survivor, αλλά δεν ήταν η μόνη που δυσκολεύτηκε… Η Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της κούρσας φαινόταν να χάνει τις δυνάμεις της και τελικά κατέρρευσε μόλις τελείωσε η αναμέτρηση και ξέσπασε σε κλάματα. Αμέσως, όλη η ομάδα έσπευσε να την υποστηρίξει με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να είναι συνεχώς στο πλευρό της και να την εμψυχώνει.

Γιάννης Σπαλιάρας και τα κορίτσια της ομάδας, Σάρα και Ελισάβετ είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

 Δείτε τη στιγμή που κατέρρευσε η Ελισάβετ στο χθεσινό Survivor:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε