Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Γιατί ο Ντάνος πήρε μαζί τη Σάρα Εσκενάζυ [vid]

Survivor: Γιατί ο Ντάνος πήρε μαζί τη Σάρα Εσκενάζυ [vid]

Όλοι περίμεναν ότι στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα διάλεγε να απολαύσει το έπαθλο μαζί με τον Σπαλιάρα. Δείτε γιατί διάλεξε την ξανθιά παίκτρια των Μαχητών.

Nικητής στο πρώτο ατομικό αγώνισμα του Survivor, ήταν στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Το έπαθλο το απόλαυσε μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και την Σάρα Εσκενάζυ. Γιατί όμως επέλεξε τη συγκεκριμένη παίκτρια και όχι τον Σπαλιάρα που ήταν κοντά όταν βρίσκονταν στην ομάδα των Διασήμων  ή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο που έφτασαν μαζί στον τελικό;

Η κίνηση αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor, έκανε εντύπωση στους Μαχητές, που περίμεναν ότι πιο πιθανό ήταν να διαλέξει τον Σπαλιάρα που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Μετά το ματς, ο Βασάλος, ο Μάριος, ο Κώστας ο μισθοφορός και ο Σπαλιάρας συζητούσαν για την μη αναμενόμενη επιλογή του. “Περίμενες να πάρει τον Σπαλιάρα που ήταν φίλοι; Το έπαιξε έξυπνα… πήρε δύο κορίτσια”, απάντησε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

“Εγώ σαν Κώστας, αν κέρδιζα, σίγουρα θα έπαιρνα δύο παιδιά από την ομάδα μου. Αν όμως ήμουν στη θέση του και είχα να επιλέξω έναν συμπαίκτη μου, όπως και να λέγεται αυτός, κι έναν από την αντίπαλη ομάδα, ίσως να διάλεγα αυτόν που έφτασε στον τελικό. Είναι κρίμα κάποιος να δώσει τέτοια προσπάθεια, να φτάσει μέχρι εκεί και να μην το γευτεί”, είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Και συνέχισε: “Θα το έκανα πιο αξιοκρατικά, είτε τον συμπαθούσα είτε όχι. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος στη ζωή μου. Βέβαια, αυτό θα το έκανα αν είχα έναν συμπαίκτη μου και έπρεπε να επιλέξω αναγκαστικά κάποιον από την αντίπαλη ομάδα. Όχι στην παρούσα φάση. Στην παρούσα φάση, αν κέρδιζα, θα έπαιρνα φυσικά και τους δύο παίκτες από την ομάδα μου”.

Από την μεριά του, ο Ντάνος δήλωσε ότι επιθυμεί να πάρει μαζί του την Σάρα Εσκενάζυ γιατί το έπαθλο ήταν πιο γυναικείο με την επίσκεψη στον θαλάσσιο πάρκο και θέλει να της δώσει τη δυνατότητα, αφού μπορεί μόνη της να μη καταφέρει να πάρει κάποιο έπαθλο.

Δείτε το βίντεο με τη συζήτηση των Μαχητών:

Διαβάστε Επίσης:

Survivor: Διπλός αγώνας ασυλίας! Μαχητής στο ξενοδοχείο! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Αμύθητα κέρδη! Τα τρελά ποσά για ΣΚΑΙ και Ιλιτζαλί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε