Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Survivor: Η πρώτη μέρα του Ντάνου χωρίς τη Βαλαβάνη [vid]

Survivor: Η πρώτη μέρα του Ντάνου χωρίς τη Βαλαβάνη [vid]

Τον τρέλανε η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Δεν φαντάζεστε τι έκανε στο χθεσινό Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ολομόναχος στην καλύβα.

Μετά την αποχώρηση της Βαλαβάνη, όλα άλλαξαν στο Survivor. Το παιχνίδι έγινε πλέον ανδρική υπόθεση, ο στίβος μάχης στο τελευταίο επεισόδιο αντικαταστήθηκε από κουίζ ερωτήσεων και ο Ντάνος τα ‘χασε τελείως, αφού έμεινε ολομόναχος.

Μετά την συμφιλίωση της Βαλαβάνη με τον Αγγελόπουλο, με αποκορύφωμα το “συγγνώμη” της παίκτριας, ο Ντάνος είναι πλέον μόνος του και του λείπει μια παρουσία στην καλύβα. “Είναι πρωτόγνωρο για μένα να είμαι μόνος μου στην καλύβα. H Eυρυδίκη ήταν η τελευταία μου παρέα. Πολύ περίεργο πράγμα να είμαι μόνος μου…”, δήλωσε στις κάμερες του Survivor.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Λίγο αργότερα, φαίνεται ότι το φαβορί του παιχνιδιού, βρήκε παρηγοριά… Το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε τον Διάσημο μόνο του στην καλύβα, να μιλά με μια καρύδα. Μάλιστα, της είχε βάλει την κόκκινη κορδέλα της ομάδας του και μάσκα οξυγόνου που κανονικά χρησιμοποιεί ο ίδιος για το ψάρεμα.

Βέβαια, ο Αγγελόπουλος ήθελε μετά να καθησυχάσει το κοινό λέγοντας ότι δεν αποτρελάθηκε τελείως, αλλά θα μπορούσε να τα καταφέρει και καλύτερα! “Δεν έχω τρελαθεί. Μιλούσα με μια καρύδα… κλειστός χαρακτήρας, δεν μιλά πολύ, αλλά πιστεύω με τον καιρό θα τα βρούμε!”.

Στιγμές βγαλμένες από την ταινία “Ναυαγός” με τον Τομ Χανκς…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ανατροπή στον τελικό! Ποιος φεύγει!

Survivor: Ο “ναυαγός” Ντάνος και το αυτοκίνητο στα χέρια του Βασάλου [vids]

Tρέιλερ Survivor: Μετά το αυτοκίνητο, ταξίδι στην Κούβα!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το Πάντειο, το pole dancing και το Survivor

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε