Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Survivor: Η Βαλαβάνη ψήφισε για αποχώρηση τον Αγγελόπουλο! Χαμός στα social media!

Survivor: Η Βαλαβάνη ψήφισε για αποχώρηση τον Αγγελόπουλο! Χαμός στα social media!

Φωτιά στα social media μετά την ψήφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο που έθεσε προς αποχώρηση τον πιο δημοφιλή παίκτη και μεγάλο φαβορί του Survivor.

Έχοντας δύο σερί νίκες σε αγωνίσματα επάθλου οι μαχητές κατάφεραν μετά από τέσσερις εβδομάδες να κερδίσουν στο αγώνισμα ασυλίας και η ομάδα των διασήμων να βρεθεί στο Συμβούλιο του Νησιού του Survivor. Από την ψηφοφορία των διασήμων πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση βγήκε ο Γιάννης Σπαλιάρας, με τον Γιώργο Χρανιώτη που είχε κερδίσει τη μία από τις δύο ατομικές ασυλίες να ψηφίζει τη δεύτερη σε ψήφους Σόφη Πασχάλη. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που είχε κερδίσει τη δεύτερη ατομική ασυλία, πρότεινε για τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο προκαλώντας παροξυσμό στους φανατικούς του Survivor στα social media.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δικαιολόγησε την ψήφο της στον “Ντάνο”, σημειώνοντας πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του μεγαλύτερου ποσοστού της ομάδας. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξε να παραξενεύεται και να θίγεται από την επιχειρηματολογία της, με τους φανατικούς του Survivor να εκφράζουν με τον πιο έντονο τρόπο τη δυσαρέσκειά τους για την επιλογή της να βγάλει στη σέντρα το μεγάλο φαβορί του Survivor. Τα πληκτρολόγια των χρηστών του ίντερνετ πήραν φωτιά, με τους περισσότερους να τα βάζουν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και να υποστηρίζουν με πάθος τον “Ντάνο”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε