Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Survivor: Καψούρης με Βαλαβάνη ο Αγγελόπουλος

Survivor: Καψούρης με Βαλαβάνη ο Αγγελόπουλος

Η σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην κοινή τους πορεία στο Survivor έχει ομολογουμένως περάσει από 40 κύματα.

Η κοινή ζωή για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο έφτασε στο τέλος της με την αποχώρηση της Ευρυδίκης από το Survivor. Μετά από 4,5 μήνες οι δρόμοι για το πιο ιδιαίτερο δίδυμο του Survivor χωρίστηκε, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συνεχίζει για τον μεγάλο τελικό και να χρίζει νικήτρια τη συμπαίκτριά του πριν αποχωρήσει από την καλύβα τους και τον Άγιο Δομίνικο.

Τι και αν το φανατικό κοινό του Survivor έκανε κυριολεκτικά πάρτι για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Ο Ντάνος είχε εντελώς διαφορετική αντίδραση στην αποχώρηση της Ευρυδίκης, κάτι αναμενόμενο βέβαια όπως είχε φανεί και στην πορεία του Survivor και ενώ το φανατικό κοινό την ήθελε μακριά του.

Η ιδιαίτερη σχέση τους απασχόλησε σε μεγάλο βαθμό το κοινό, με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μπαίνει στο στόχαστρο για τη στοχοποίηση και το σχέδιο εξόντωσης των διασήμων σε βάρος του μεγάλου φαβορί του Survivor Γιώργου Αγγελόπουλου. Ανατρέχοντας στο παρελθόν όλοι θυμούνται τις απανωτές φορές που τον έβγαλε στη σέντρα είτε με τη βοήθεια της κλίκας είτε με την προσωπική της ασυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Ο Ντάνος με τις αρχηγικές τάσεις, ο Ντάνος που δεν είναι ο Θεός που όλοι πιστεύουμε, ο Ντάνος που δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη της ομάδας και άλλα πολλά από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έφτασε όμως η στιγμή να του ζητήσει συγγνώμη για όλα όσα γίνονταν στις αρχές του Survivor και μάλιστα λίγο πριν αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

“Πραγματικά συγγνώμη για όλα αυτά στον πρώτο καιρό” του είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να την κρατά αγκαλιά του και να της ψιθυρίζει πως “δεν έχουμε πει τίποτα από αυτά που θέλουμε”. Φυσικό και επόμενο να ενισχύονται οι υποψίες όλων αυτών που εδώ και καιρό βλέπουν έναν ερωτοχτυπημένο Γιώργο Αγγελόπουλο που δεν ανταπέδωσε ποτέ τις ψήφους της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ακόμα και αν τον έβγαζε για καιρό προτεινόμενο για αποχώρηση.

Αυτές βέβαια οι φήμες για μια πιο ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχαν ξεκινήσει από την αρχή του παιχνιδιού. “Το Survivor ένωσε δύο υπέροχους ανθρώπους! Γιώργο και Ευρυδίκη να είστε πάντα ευτυχισμένοι!” ήταν ένα από τα επίμαχα ποστ που φούντωσαν τις φήμες πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους.

Ακόμα και στο τέλος της κοινής τους διαδρομής, Γιώργος Αγγελόπουλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη φάνηκε να έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο, με την αθλητικογράφο να του ζητάει συγγνώμη και εκείνον να τη χρίζει νικήτρια του Survivor. Τι τρέχει ανάμεσά τους θα φανεί όταν τελικά θα έχουν τον χρόνο να πουν όλα αυτά που θέλουν οι δυο τους μακριά από τις κάμερες. 

 

Διαβάστε επίσης:

Survivor: “Eπίθεση” Μάριου στον Σπαλιάρα! Χαμός στα social media!

Survivor – Μπο: “Ο Χανταμπάκης μπήκε για να κερδίσει!” [vids]

Τρέιλερ Survivor 27/6: Αυτοκίνητο το έπαθλο!

Survivor: Ανδρική υπόθεση πλέον το παιχνίδι!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε