Δευτέρα, 22 Απρ.
19oC Αθήνα

Survivor: Ο κακός χαμός! Ποιοι παίρνουν τρόφιμα από ντόπιους [vid]

Survivor: Ο κακός χαμός! Ποιοι παίρνουν τρόφιμα από ντόπιους [vid]

Ο κακός χαμός χθες στο Survivor με την απίστευτη αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη. Μαχητές και Διάσημοι έδιναν αντικείμενά τους σε ντόπιους και έπαιρναν φαγητό! Τι είπαν Αγγελόπουλος – Σπαλιάρας.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού έκανε γνωστό το ένοχο μυστικό των Μαχητών και των Διασήμων.

Στο Συμβούλιο του νησιού του χθεσινού Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για το περιστατικό που σημειώθηκε και στις δύο ομάδες και είναι ενάντια στους κανόνες του παιχνιδιού. Δύο φορές οι Διάσημοι και μία φορά οι Μαχητές, “πούλησαν” προσωπικά τους αντικείμενα για να πάρουν σε αντάλλαγμα ψωμί και σάντουιτς!

Ο παρουσιαστής του Survivor, τούς επεσήμανε ότι είναι ενάντια στους κανονισμούς και τόνισε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί. Οι παίκτες δεν σχολίασαν, πέραν του Γιάννη Σπαλιάρα και του Γιώργου Αγγελόπουλου που είπαν με θάρρος την άποψή τους.

Μάθαμε ότι έχετε ανταλλάξει κάποια πράγματα που έχετε στην παραλία. Είτε είναι παπούτσια, είτε είναι οτιδήποτε άλλο, για να προμηθευτείτε αυτό το φαγητό. Αυτό επαναλαμβάνω ότι δεν επιτρέπεται. Το έχουμε μάθει πλέον. Αν πέσει ξανά στην αντίληψη μας τότε θα πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό. Θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες συνέπειες. Δε θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα. Θέλω απλά όπως το ανοίξαμε εδώ, να το κλείσουμε και εδώ, γιατί το θεωρώ μια μικρή λάθος παρένθεση σε αυτό το καταπληκτικό και πολύ αληθινό παιχνίδι, το Survivor“.

«Αν και είμαι μόλις 10 μέρες στην ομάδα των Μαχητών του Survivor, ξέρω ότι έχει συμβεί το να πάρουν φαγητό απ’ έξω. Το να μοιραστούν 10 – 12 άνθρωποι ένα καρβέλι ψωμί, τρώγοντας από μία μπουκιά, δεν αλλάζει και πολλά πράγματα στο στομάχι σου, αλλάζει όμως πολλά πράγματα στην ψυχολογία. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν πρέπει να ξανασυμβεί», είπε από την πλευρά των Μαχητών ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος προς υπεράσπιση των Διασήμων σχολίασε : «Ήταν μια στιγμή αδυναμίας ή να το πούμε υπερβολικής πείνας. Κάποιος από εμάς πήρε μια πρωτοβουλία και σαφέστατα είναι εκτός κανονισμών του Survivor και από τότε το αφήσαμε ως είχε και δεν ξαναέγινε. Είναι και επικίνδυνο παράλληλα. Και σε καμία περίπτωση αυτά δεν μπορούν να ταΐσουν μια ομάδα. Μιλάμε για ένα σάντουιτς και ένα ψωμί. Ούτε λύση έφερε, περισσότερο ψυχολογική υποστήριξη, αλλά σταμάτησε εκεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το χθεσινό συμβούλιο του Survivor:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε