Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Survivor: Οι νέοι κανόνες και ο Ντάνος με τα κορίτσια του! [vids]

Η αγκαλιά της Βαλαβάνη με τον Αγγελόπουλο, ο τραυματισμός του Βασάλου και οι Μαχητές αγναντεύουν από μακριά τον τελικό… Δείτε όσα χάσατε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Μετά την επική νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον όλων των μαχητών με 10 – 6, στο επεισόδιο της Κυριακής του Survivor και τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, αλλάζουν αυτά που ξέρουμε! Τώρα ο καθένας μάχεται για την πάρτη του και οι μάσκες σιγά σιγά πέφτουν…

Η ανατροπή

Ο Σάκης Τανιμανίδης, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανακοίνωσε στους παίκτες των διασήμων και των μαχητών πως το ριάλιτι επιβίωσης γίνεται ατομικό μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Έτσι όλοι οι παίκτες από χθες μέχρι τον μεγάλο τελικό, θα αγωνίζονται ατομικά και θα διεκδικούν τη νίκη στα αγωνίσματα με τα ατομικά έπαθλα.

“Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα θα είναι μόνο ένας παίκτης”, ενημέρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες του Survivor.

Το αγώνισμα και οι νέοι κανόνες

Γυναίκες και άνδρες στα ατομικά αγωνίσματα παίζουν μαζί. Η Σάρα λοιπόν έπαιξε με όλους τους άνδρες και μάλιστα επάξια, αφού ο στίβος μάχης δεν ευνοούσε κανέναν παραπάνω. Ο κάθε παίκτης έχει πέντε ζωές και κάθε φορά που χάνει, του αφαιρείται και μία ζωή. Αυτός που θα μείνει με μία ζωή τουλάχιστον έως το τέλος, θα είναι και ο νικητής.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Οι παίκτες διασήμων και μαχητών στο Survivor αφού ξεκινούσαν με μια εντυπωσιακή κάθοδο από την τσουλήθρα και έπεφταν στη θάλασσα, έπρεπε να περάσουν την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα, να συρθούν κάτω από εμπόδιο στην άμμο και να καταλήξουν στον τελικό στόχο που καλούνταν να βάλουν 3 μπάλες σε μια ειδική κατασκευή σαν φλιπεράκι.

“Σαν φιλικό είναι”, δήλωσε αμήχανη η Σάρα Εσκενάζυ μετά την αναμέτρησή της με τον μέχρι τότε συμπαίκτη της και τώρα αντίπαλό της, Κώστα Αναγνωστόπουλο. Όλοι οι παίκτες ήταν περίεργοι με την αλλαγή αυτή. Πανηγύριζαν για τον αντίπαλό τους, δεν ήξεραν ποιανού το όνομα να φωνάξουν κα φυσικά τα 1… 2… 3… κομμένα! Ένα πράγμα όμως παρέμενε ίδιο… Ο σταυρός του Ντάνου σε κάθε ματς του.

Στο πρώτο χθεσινό ατομικό αγώνισμα ήταν η στιγμή του Γιάννη Σπαλιάρα. Τότε που οι αδυναμίες του πιο αργού παίκτη ήρθαν στο φως, αφού μέχρι πρότινος κατάφερνε να τη γλιτώνει, χάρη στις νίκες των συμπαικτών του. Από την άλλη μεριά, η έκπληξη της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος ήταν καλός και στην ταχύτητα και στον τελικό στόχο.

Στη μέση του ματς από 1 ζωή είχε ο Σπαλιάρας, από 2 ζωές Σάρα και Κώστας μισθοφορός ενώ από 4, τα “φαβορί” Ντάνος, Μάριος, Βασάλος. Highight του στίβου μάχης ήταν όταν ο “τρελός Κύπριος” αγωνίστηκε ενάντια στον Βασάλο και ο τελευταίος τον νίκησε με ευκολία. Τότε, η Σάρα είπε στον Μάριο: “Δεν είχες καθόλου ηρεμία, ήσουν πολύ τσιτωμένος” και ακολούθησε η επική ατάκα του Βασάλου, που στα τελευταία επεισόδια έχει ξεθαρρέψει: “Εεε, αφού παίζει μαζί μου λογικό να έχει άγχος το παιδί!” Και οι δύο πρώην συμπαίκτες έβαλαν τα γέλια…

Ο πρώτος που έχασε και τις 5 ζωές του ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ύστερα τον ακολούθησε η Σάρα Εσκενάζυ και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Και εκεί που η αγωνία είχε κορυφωθεί για το τον Βασάλο και τον Ντάνο, ο πρώτος τραυματίστηκε ελαφρώς και ενώ ο αγώνας τους αναβλήθηκε, μετά τον επανέλαβαν και ο Αγγελόπουλος τον έδιωξε στον πάγκο των χαμένων. Άρα ποιοι μας έμειναν; Αγγελόπουλος και Αναγνωστόπουλος. Και έγινε το αναμενόμενο…

Νικητής ο Ντάνος που για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το ‘χει. Παρά την κούρασή του στο πρώτο νυχτερινό αγώνισμα του Survivor, δεν το έβαλε κάτω. Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται φαβορί, δεν είναι τυχαίο το πόσο πολύ τον στηρίζει το κοινό… Αγαπητός ή όχι, ο Αγγελόπουλος είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά. Μόλις κέρδισε, ο ίδιος έσπευσε να αγκαλιάσει τρυφερά την Βαλαβάνη.

Μετά τον άθλο, έρχεται το… έπαθλο

Το έπαθλο του χθεσινού αγωνίσματος ήταν ταξίδι του νικητή με ιδιωτικό αεροπλάνο στον προορισμό Πουέρτο Πλάτα, όχι μόνος του φυσικά, αλλά με άλλους δύο παίκτες. Ο Αγγελόπουλος επέλεξε την Βαλαβάνη και την Εσκενάζυ. Οι τρεις τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένα θαλάσσιο πάρκο, να έρθουν σε επαφή με δελφίνια και να απολαύσουν ένα λαχταριστό γεύμα.

Ο… ιππότης Ντάνος λοιπόν πήρε τα κορίτσια του και έπαιξαν με τα δελφίνια. Αφού πριν πέρασαν από ένα τεράστιο ενυδρίο και ο Αγγελόπουλος τσέκαρε ποιο είναι αρκετά μεγάλο για φάγωμα, μεταξύ αστείου και σοβαρού, οι τρεις τους φάνηκε να έχουν ένα ξεκαρδιστικό απόγευμα στο πάρκο.

Την ίδια ώρα πίσω στην παραλία οι Μαχητές, συζητούσαν πόσο αστείο τους φάνηκε να παίζουν όλοι εναντίον όλων. Πόσο μάλλον όταν έπαιζαν και κόντρα στην ξανθιά παίκτρια του Survivor, την Σάρα Εσκενάζυ. “Εγώ πάντως θα έχω να το λέω πολύ καιρό ότι με νίκησε η Σάρα και πραγματικά νομίζω φάνηκε ότι το χάρηκα γιατί αμέσως πήγα και την αγκάλιασα”, είπε ο Βασάλος.

Πώς θα είναι το ατομικό αγώνισμα σήμερα Τρίτη; Πώς θα είναι το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες που έχουν παραμείνει; Θα αλλάξει η συμπεριφορά των παικτών όσο πλησιάζουμε στον μεγάλο τελικό; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το Survivor και τι άλλες εκπλήξεις κρύβει το παιχνίδι; Η απάντηση στις τηλεοπτικές μας οθόνες σήμερα στις 21:00.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Διπλός αγώνας ασυλίας! Μαχητής στο ξενοδοχείο! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Αμύθητα κέρδη! Τα τρελά ποσά για ΣΚΑΙ και Ιλιτζαλί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε