Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Survivor Panorama – Μάριος Ιωαννίδης: Ξεκαθάρισε για Αγγελόπουλο, Λάουρα και τα ρατσιστικά σχόλια [vids]

Survivor Panorama – Μάριος Ιωαννίδης: Ξεκαθάρισε για Αγγελόπουλο, Λάουρα και τα ρατσιστικά σχόλια [vids]

Στο Survivor Panorama βρέθηκε ο “τρελός Κύπριος”, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο φιναλίστ απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις και μίλησε για τον Ντάνο, τον…κ@@ο της Λάουρας και τις ρατσιστικές αναρτήσεις.

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Panorama ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης. Ο φιναλίστ που έφτασε στον τελικό μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μίλησε για όλους και για όλα.

Ο “τρελός Κύπριος” έδωσε οδηγίες σε όσους θέλουν να κάνουν αίτηση στο Survivor 2, αλλά και πώς ο ίδιος έκανε αίτηση.”Βλέπω τον Τανιμανίδη στο τρέιλερ στην Κύπρο, ήθελα να πάω στο πρώτο του 2003, ήμουν μικρός τότε. Κάνω την αίτηση, πάω στα κάστινγκ στην Κύπρο, περνάω από εκεί, είχε αρκετούς. Σίγουρα θέλεις και τύχη για να περάσεις από όλα τα κάστιγνκ. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να είμαι ο εαυτός μου, δεν άλλαξα, έτσι είμαι και στην έξω ζωή μου. Νιώθω νικητής. Πρέπει να είναι ο εαυτός τους, όποιοι πάνε”.

Και συνέχισε: “Ένιωσα πάρα πολλές φορές το μυαλό μου να θολώνει, είναι δύσκολα εκεί. Εντάσεις υπήρχαν. Το μυαλό θολώνει όταν είσαι στην παραλία και δεν έχεις να κάνεις τίποτα, γιατί έχεις ρεπό και δεν έχεις αγωνίσματα. Ήταν 1-2 μέρες την εβδομάδα. Μαλώναμε, μαγειρεύαμε! Τις αρχικές μας ήττες τις πήραμε πολύ ψύχραιμα, το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, δεν ξέρω πώς φάνηκε έξω, εγώ πίστευα ότι είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσουμε ξανά έδαφος. Κι όμως έγινε. Είχα 55 μέρες να φάω κρέας, κάναμε μία νίκη, φάγαμε κοτόπουλο, και κάπου εκεί έγινε και η τράμπα. Από την ομάδα μου νομίζω όλοι περάσαμε από στάδια, να έχουμε νεύρα”.

Τι λέει για τον Αγγελόπουλο

Ο παίκτης των Μαχητών, λίγο αργότερα, άρχισε να μιλά για τον “αντίπαλό” του, Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά και γιατί τον ψήφισε για να πάει στην ομάδα των Διασήμων. “Κι εγώ τον ψήφισα τον Ντάνο να πάει στους Διάσημους. Κάναμε παρέα με τον Γιώργο στα κάστινγκ και στο ξενοδοχείο. Ο λόγος είναι ότι έδειξε εκείνες τις μέρες ότι έχει έναν χαρακτήρα να θέλει να ηγείται μιας ομάδας. Και πιστεύω ότι είναι λάθος, ειδικά όταν δεν γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους. Απέδειξε στην πορεία ότι είναι ηγέτης στους Διάσημους, αλλά στην αρχή, όταν πας να επιβληθείς, ο άλλος θα αντιδράσει, και αυτή η αντίδραση έφερε την αποπομπή του. Ήταν κάτι που είχαμε δει, το είχε στο χαρακτήρα του, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στο Survivor Panorama.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Παίρνει πίσω τα ρατσιστικά σχόλια

Ο Κύπριος παίκτης ύστερα, έδωσε την δική του απάντηση μετά τον σάλο για τις ρατσιστικές δηλώσεις του στο Facebook. Συγκεκριμένα είπε: «Χτες μετά τον τελικό που πήραμε τα κινητά μας το είδα, και με λυπεί πάρα πολύ. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Η ανάρτηση αυτή είναι πριν από 6-7 χρόνια, είναι πολύ λεπτό το θέμα. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί το είχα γράψει, είχε γίνει μια ιστορία για μια οικογένεια, και πάνω στο θυμό και στην ένταση το έγραψα, κάτι το οποίο μετανιώνω, είμαι ένας άνθρωπος που μεγαλώνοντας έχουν αλλάξει κάποια πράγματα για μένα στην πορεία σαν Μάριος. Το έχω αλλάξει στην πορεία της ζωής μου, και είμαι χαρούμενος».

Όσο για την ατάκα που είχε “πετάξει” για την Λάουρα “με τον κ@@ο τον…να”, απάντησε με απίστευτη ειλικρίνεια…

«Ήμουν κακούλης! Δεν εννοούσα «Με τον κ@@@ν τον τόσον» ότι η Λάουρα ήταν κ@@@φαρδη».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε