Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Survivor spoiler: 3 αποχωρήσεις – Ποιοι βάζουν πλώρη για τελικό

Survivor spoiler: 3 αποχωρήσεις – Ποιοι βάζουν πλώρη για τελικό

Τα γυρίσματα για το Survivor, δεδομένου πως τα συνεργεία πρέπει να αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο, βρίσκονται πολύ μπροστά με αποτέλεσμα, σύμφωνα με spoiler, να έχουν ήδη γυριστεί 3 αποχωρήσεις.

Σύμφωνα με τα spoilers για το Survivor, που μεταφέρουμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, βρίσκονται στο ξενοδοχείο Σάρα Εσκενάζυ και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ ο τρίτος παίκτης είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας ή ο Κωνσταντίνος Βασάλος όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri Biri.

“Έχουν γυριστεί οι αποχωρήσεις. Έχουν μείνει οι τέσσερις παίκτες που θα πάνε στον ημιτελικό του Survivor. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή και πάντα σας λέω κρατήστε και μια επιφύλαξη, στο ξενοδοχείο βρίσκονται Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ένας άντρας. Είναι ο Σπαλιάρας ή είναι ο Βασάλος“, σχολίασε χαρακτηριστικά η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, το Survivor γίνεται πλέον ατομικό, με τους παίκτες διασήμων και μαχητών να αγωνίζονται για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο. Αυτό μετά από έναν επικό αγώνα του Γιώργου Αγγελόπουλου με όλους τους παίκτες των μαχητών εναλλάξ, με τον Ντάνο να απολαμβάνει μετά τη νίκη 10 – 6 το έπαθλο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην παραλία.

“Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα, θα είναι μόνο ένας παίκτης”, ενημερώνει στο σημερινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης τους παίκτες διασήμων και μαχητών του Survivor για τη νέα ανατροπή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Γκριμάτσες μαχητών, αξία ανεκτίμητη! Ήρωας ο Ντάνος!

Survivor: Επιτέλους ατομικό! Και επίσημα Ντάνος εναντίον όλων! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε