Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Survivor τρέιλερ: Ατομικό και σοκαριστικός τραυματισμός Βασάλου [vid]

Survivor τρέιλερ: Ατομικό και σοκαριστικός τραυματισμός Βασάλου [vid]

Μια ακόμα ανατροπή που το φανατικό κοινό περίμενε καιρό. Το Survivor γίνεται πλέον ατομικό μέχρι το grande finale και νικητής σε κάθε αγώνισμα θα είναι μόνο ένας!

Ο Σάκης Τανιμανίδης, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor, ανακοινώνει στους παίκτες των διασήμων και των μαχητών πως το ριάλιτι επιβίωσης γίνεται ατομικό μετά τον τραυματισμό της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Έτσι όλοι οι παίκτες πλέον θα αγωνίζονται ατομικά και θα διεκδικούν τη νίκη στα αγωνίσματα που μένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

“Είχαμε στο μυαλό μας ότι θα μπορούν να αγωνίζονται και οι δύο. Ο τραυματισμός της Ευρυδίκης αλλάζει πλέον τα δεδομένα. Για αυτό από σήμερα και μέχρι το τέλος του φετινού Survivor, το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Από εδώ και πέρα λοιπόν, νικητής σε κάθε αγώνισμα θα είναι μόνο ένας παίκτης”, λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες του Survivor, με τις αντιδράσεις τους να είναι ανεκτίμητες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR

Στο αγώνισμα επάθλου, που βλέπουμε και τη Σάρα Εσκενάζυ να αγωνίζεται με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ένα σοκαριστικό τραυματισμό λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κούρσας του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Οι παίκτες σοκάρονται από τον τραυματισμό του, με το ιατρικό προσωπικό να σπεύδει για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Όλα αυτά έρχονται μετά την επική νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου εναντίον όλων των μαχητών με 10 – 6, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμεινε εκτός παιχνιδιού μετά τον τραυματισμό της. Ο Ντάνος έδειξε κυριολεκτικά τα δόντια και τις δυνατότητές του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι είναι ένα Survivor μόνος του και δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που του έχει χαρίσει το φανατικό κοινό από την αρχή σχεδόν του Survivor.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Επιτέλους ατομικό! Και επίσημα Ντάνος εναντίον όλων! [vid]

Αγγελόπουλος: Ένα Survivor μόνος του ο Ντάνος!

Survivor: Χαμός για τα κιλά της Βαλαβάνη!

Τσιγκουνιές στο ελληνικό Survivor! Που είναι η Πόρσε! [vid]

Survivor: Αμύθητα κέρδη! Τα τρελά ποσά για ΣΚΑΙ και Ιλιτζαλί!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε