Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου από την Αγγελική Νικολούλη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δεν σταματά τις έρευνες μέχρι να φτάσει στο τέλος και να δει «Φως στο τούνελ». Για αυτό και εμπλεκόμενοι στις υποθέσεις που παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή της ανησυχούν, όπως έγινε και στην έρευνα για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου που η μητέρα του ήθελε σύμφωνα με μαρτυρίες η Αγγελική Νικολούλη να μην συνεχίσει να ασχολείται με τη δολοφονία του 23χρονου.

Ωστόσο η δημοσιογράφος όχι μόνο συνέχισε τις έρευνές της, αλλά συνέβαλε ουσιαστικά στην εξιχνίαση του εγκλήματος, ενώ μάλιστα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στην αποψινή εκπομπή θα προβληθεί άπαιχτο υλικό με συνεντεύξεις της μητέρας και του πατριού του 23χρνου θύματος που είχαν δώσει στην Αγγελική Νικολούλη μετά την αποκάλυψη του πτώματός του. Αξιοσημείωτο είναι ότι σε συνεντεύξεις τους αναφέρονται στο θύμα χωρίς να λένε «ο γιος μας» ή έστω «ο Κώστας», αλλά «αυτός ο άνθρωπος», ενώ σύμφωνα με πρόσωπα από την εκπομπή θα αποκαλυφθεί και η πίεση που είχε ασκηθεί από τους δράστες σε μάρτυρα για να σταματήσει τις επαφές με τη Νικολούλη.

Ωστόσο, εκτός από τις αδημοσίευτες συνεντεύξεις, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πηγές μου από την εκπομπή του ALPHA, απόψε θα μάθουμε και τι σημαντικό ρόλο έπαιξε στην έρευνα για τη δολοφονία του 23χρονου ο γενετιστής Δρ Γεώργιος Φιτσιόλας που είχε παίξει καθοριστικό ρόλο και στην υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου όταν εντόπισε τα ίχνη αίματος στο αυτοκίνητό του.

Είναι λογικό λοιπόν που οι τηλεθεατές παρακολουθούν την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη στον ALPHA για να μάθουν τα αποτελέσματα των ερευνών της σε υποθέσεις που απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας. Αξίζει μάλιστα να αναφέρω ότι την προηγούμενη βδομάδα, την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Φως στο τούνελ» έκανε και πάλι υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, «σπάζοντας» και το ατομικό ρεκόρ της σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασής της στον ALPHA. Συγκεκριμένα έκανε 35,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 36,5% στο δυναμικό κοινό και μάλιστα στις γυναίκες 25 έως 44 ετών σημείωσε 41,4%, ενώ σε τέταρτα τηλεθέασης επιμέρους κοινών έφτασε έως και 57%!

Βέβαια δεν αποκλείεται απόψε η Αγγελική Νικολούλη να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το… ατομικό ρεκόρ της στην τηλεθέαση αφού είναι σίγουρο ότι οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στη συχνότητα του ALPHA για να παρακολουθήσουν τα καινούργια και συγκλονιστικά στοιχεία των ερευνών της για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου που θα προβάλλει μέσα από την εκπομπή της…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε