Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συμβαίνει τώρα: Γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Σπυροπούλου

Συμβαίνει τώρα: Γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Σπυροπούλου

Αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” και την καινούργια σεζόν, να βγει μια καινούργια εκπομπή με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα στελέχη του ALPHA λοιπόν αναζητούν τα πρόσωπα που θα είναι στην παρέα της Σπυροπούλου και θα προσπαθούν κάθε σαββατοκύριακο να συγκεντρώσουν τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού της Κάντζας. Αν κι έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά ονόματα, η αλήθεια είναι ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την επόμενη βδομάδα, ενώ ιδιαίτερης σημασίας έχει το σημερινό δοκιμαστικό, στο οποίο συμμετέχει γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου, εδώ και λίγη ώρα, στο στούντιο PRO, γίνεται δοκιμαστικό στο οποίο συμμετέχει ο Αντώνης Λουδάρος.


Όταν ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μες στην καλή χαρά” κέρδισε με την άνεση και το χιούμορ του τα στελέχη του ALPHA και έτσι του πρότειναν να κάνει δοκιμαστικό για την καινούργια εκπομπή, ώστε να διαπιστώσουν αν “δένει” με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Στο δοκιμαστικό μάλιστα που κάνουν τώρα συμμετέχει και ο Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και ο Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος, ο οποίος έχει κλείσει να είναι στην παρέα της εκπομπής, αναλαμβάνοντας τα θέματα για τον κινηματογράφο. Ο δημοσιογράφος που ήταν χρόνια στην ΕΡΤ βρέθηκε πέρυσι στην παρέα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, αλλά φέτος θα είναι στην παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, λέγοντας τα νέα από την έβδομη Τέχνη και με συνεντεύξεις διάσημων ξένων ηθοποιών.

Βέβαια, όπως είχα αναφέρει πρώτα μέσα από το Newsit, ένα από τα πρόσωπα που θεωρείται σίγουρο ότι θα είναι στην εκπομπή είναι και ο Φαίδων Κεφαλέας.

Από το σημερινό δοκιμαστικό πάντως με τον ταλαντούχο Αντώνη Λουδάρο θα κριθούν πολλά, αφού τα στελέχη του ALPHA θα κρίνουν ποια πρόσωπα “δένουν” για να είναι στην παρέα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή που θα βγάλουν στον αέρα την καινούργια σεζόν.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε