Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Συμβαίνει τώρα: Ο Ηλίας Ψινάκης στον ALPHA

Συμβαίνει τώρα: Ο Ηλίας Ψινάκης στον ALPHA

Θέλουν να την κρατήσουν μυστική και να μην διαρρεύσει, αλλά τελικά, δεν τα κατάφεραν.

Και να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε. Πριν από λίγη ώρα, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στην Κάντζα, στα γραφεία του ALPHA.

Όπως φαίνεται ο γνωστός μάνατζερ και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας είχε συνάντηση με υψηλό στέλεχος του σταθμού, αφού έφτασε στις εγκαταστάσεις της Κάντζας και αμέσως κατευθύνθηκε προς τον τέταρτο όροφο, όπου είναι τα γραφεία της διοίκησης. Κατά την είσοδό του μάλιστα στο κτήριο της Κάντζας συναντήθηκε με το Δήμο Βερύκιο όπου είχαν μία σύντομη συνάντηση, καθώς φαινόταν ότι ο Ηλίας Ψινάκης είχε καθορισμένο ραντεβού και βιαζόταν.

Έτσι, πήγε στον τέταρτο όροφο, όπου πράγματι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, συναντήθηκε με υψηλό στέλεχος του σταθμού. Η συνάντησή τους διήρκεσε αρκετή ώρα και όταν ο Ψινάκης έφευγε από το κτήριο του ALPHA, ήταν εμφανώς χαρούμενος. Άνετα λοιπόν μπορούμε να συμπεράνουμε ότι η συνάντηση αυτή είχε σχέση με το ανατρεπτικό talk show που ετοιμάζει, με καλεσμένους από όλους τους χώρους και με συνεντεύξεις που μόνο ο Ηλίας Ψινάκης μπορεί να κάνει.

Άλλωστε, ο Ψινάκης έχει συνεργαστεί με το κανάλι της Κάντζας σε πολλά πετυχημένα projects, οπότε δεν αποκλείεται πριν από λίγο να οριστικοποιήθηκε μία καινούργια συνεργασία. Κάτι που σίγουρα θα ευχαριστηθεί και το τηλεοπτικό κοινό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε