Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πού είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πού είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Απόψε, στις 10 το βράδυ, το MEGA προβάλλει τον «Όμορφο κόσμο» του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ωστόσο ο παρουσιαστής δεν θα παρακολουθήσει την εκπομπή από τον καναπέ του σπιτιού του καθώς βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο Άρνι από την Τρίτη το βράδυ βρίσκεται στην πανέμορφη Σύρο.

Μην φανταστείτε όμως, ότι κάνει διακοπές γιατί η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται στο κυκλαδίτικο νησί για τις ανάγκες του «Όμορφου κόσμου» του.

Κατά τη διάρκεια της τετραήμερης παραμονής του λοιπόν στη Σύρο ο παρουσιαστής θα κάνει γυρίσματα που θα προβληθούν σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της εκπομπής του στο MEGA. Μάλιστα, ο Άρνι βρέθηκε στη Σύρο αμέσως μετά την Κρήτη όπου έκανε κι εκεί γυρίσματα μαζί με τους συνεργάτες του.

Από προχθές το βράδυ λοιπόν που βρίσκεται στη Σύρο, οι κάτοικοι που τον συναντούν του λένε πόσο ωραία περνούν με την εκπομπή του. Σήμερα το πρωί μάλιστα ο Γρηγόρης θα συναντηθεί με δημοσιογράφους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης για να απαντήσει σε ερωτήσεις τους.

Και ό,τι πει, δεν θα το μάθουν μόνο… οι τοίχοι! Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί στο αποψινό επεισόδιο του «Όμορφου κόσμου» ο Αρναούτογλου αποδεικνύει ότι οι τοίχοι δεν έχουν μόνο αυτιά –όπως λένε- αλλά και… στόμα!

Ο Γρηγόρης λοιπόν γυρίζει την Αθήνα αναζητώντας τα πιο ευρηματικά συνθήματα που είναι γραμμένα στους τοίχους της πόλης. Ανακαλύπτει την τέχνη του δρόμου, τις εικόνες που κοσμούν τους τοίχους και τα μηνύματα που γράφει κάποιος για να ακουστεί.

Μηνύματα ερωτικά, πολιτικά, κοινωνικά αλλά και σουρεάλ προβάλλονται και… αναλύονται μέσα από την εκπομπή. Το νόημα αυτών των συνθημάτων προσπαθούν να αναλύσουν ο Φάνης Μουρατίδης, η Αφροδίτη Σημίτη, η Μαρία Σολωμού, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Ακόμη, ο Αρναούτογλου μας συστήνει δύο από τους καλύτερους graffiti artists της Ελλάδας που έχουν κοσμήσει πολλούς τοίχους και υπογράφουν με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Insane51 και Lune82. Μιλούν για τις πρόσφατες δουλειές τους και τα μηνύματα που θέλουν να περάσουν μέσα από αυτές και κάνουν επιτόπου graffiti το λογότυπο του «Όμορφου Κόσμου».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε