Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συναγερμός για τη «Μουρμούρα»

Συναγερμός για τη «Μουρμούρα»

Ανήσυχοι στον ALPHA για την πορεία της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» καθώς τον τελευταίο καιρό παρατηρείται… έξοδος τηλεθεατών από το κανάλι της Κάντζας με αποτέλεσμα να είναι… καθοδικές οι «πτήσεις» της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης.

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν γίνονται συνεχώς επαφές των στελεχών του σταθμού με τους δημιουργούς της σειράς προσπαθώντας να δουν τι φταίει και να ανακόψουν την πτωτική της πορεία. Ιδιαίτερα μετά την ήττα της σειράς και στο δυναμικό κοινό από την απέναντι, στον ΑΝΤ1 σειρά, τη «Μπρούσκο», στο κανάλι της Κάντζας σήμανε… συναγερμός και έπεσε πολλή… μουρμούρα για τη «Μουρμούρα» τους!

Προς το παρόν δεν έχει βρεθεί λύση ενώ ορισμένοι από το σταθμό εκφράζουν την άποψη ότι η αλλαγή που έγινε σε ένα από τα ζευγάρια, το νεαρότερο, ξένισε κάποιους τηλεθεατές και έτσι… την έκαναν για αλλού. Οι ίδιοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα το σενάριο που αφορά το συγκεκριμένο ζευγάρι που υποδύονται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Δανάη Επιθυμιάδη και πως η ιστορία τους πρέπει να εξελιχθεί.

Ωστόσο, φαίνεται πως αν οι… τονωτικές ενέσεις που σκοπεύουν να κάνουν δεν αποδώσουν τότε υπάρχει η σκέψη να περιοριστεί κατά πολύ το μέρος τους στη σειρά και να δοθεί περισσότερος χρόνος στα υπόλοιπα ζευγάρια. Άλλωστε η σειρά είναι ακόμα από τα δυνατά «όπλα» του ALPHA στη μάχη της τηλεθέασης και για αυτό θέλουν να βρουν λύσεις ώστε να ανακόψουν την πτωτική της πορεία πριν είναι πολύ αργά…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε