Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Συναγερμός στο MEGA για το «Πρωινό Mou»

Πρεμιέρα ήταν και πέρασε στον ΑΝΤ1 αλλά και στη δεύτερη αναμέτρησή των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών οι Φερεντίνος και Χρηστίδου κατάφεραν να περάσουν με διαφορά το ζευγάρι Λιάγκα –Σκορδά με αποτέλεσμα στο MEGA να έχει σημάνει συναγερμός.

Λογικό και αναμενόμενο ήταν η πρεμιέρα του «Πρωινού ΑΝΤ1» να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές που είχαν την περιέργεια να δουν πώς θα ήταν η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου και της Σίσσυς Χρηστίδου. Βέβαια, τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκέντρωσαν την πρώτη μέρα ήταν πολύ υψηλά αφού έκαναν μέσο όρο 44,3 στο γενικό σύνολο και 46,4 στο δυναμικό κοινό έναντι 22,3 και 23,6 που σημείωσε αντίστοιχα, το ζευγάρι του MEGA.

Ωστόσο και χθες, Τετάρτη, Φερεντίνος -Χρηστίδου έκαναν μέσο όρο 30,3 στο γενικό σύνολο και 30,1 στο δυναμικό κοινό ενώ οι Λιάγκας –Σκορδά σημείωσαν μέσο όρο 20,7 και 22,3 αντίστοιχα. Τα ποσοστά τηλεθέασης λοιπόν είχαν σαν αποτέλεσμα από το πρωί να σημάνει συναγερμός στο MEGA ώστε να γίνουν οι όποιες διορθωτικές κινήσεις χρειάζεται η εκπομπή για να μπορέσει να ανεβάσει τα ποσοστά τηλεθέασής της. Και μπορεί να είναι ακόμα νωρίς αλλά στο κανάλι της Μεσογείων σκοπεύουν να δράσουν άμεσα πριν το «Πρωινό Mou»… παγιωθεί στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Αξίζει δε, να σημειώσουμε ότι χθες, λόγω και της έντονης ειδησεογραφίας, η Πόπη Τσαπανίδου έκανε μέσο όρο 20 στο γενικό σύνολο πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής το ζευγάρι του MEGA. Κι αυτό είναι κάτι που προβληματίζει ακόμα περισσότερο τα στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων που ποντάρουν πολλά στο ζευγάρι Λιάγκα –Σκορδά.

Οι επόμενες μέρες λοιπόν θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για να δούμε πώς θα αντεπιτεθεί το «Πρωινό Mou» στο «Πρωινό ΑΝΤ1». Άλλωστε είναι σίγουρο ότι και οι ίδιοι οι Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά δεν θα παρατήσουν εύκολα τη μάχη και θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στην κορυφή της κατάταξης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε