Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Συνεργασία Alpha, Ant1, EPT και Mega

Συνεργασία Alpha, Ant1, EPT και Mega

Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην τηλεοπτική αγορά προκαλούν πολλές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο. Έτσι, με τα οικονομικά δεδομένα οι επιτελείς των σταθμών αναγκάζονται να πάρουν κοινές αποφάσεις με τους ανταγωνιστές τους.

Μία από αυτές πραγματοποιήθηκε στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές και, όπως αποφασίστηκε εκ νέου, η συνεργασία αυτή θα επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις (κατ’ αλφαβητική σειρά) σταθμοί Alpha, Ant1, EPT και Mega αποφάσισαν να πληρώσουν όλοι μαζί προκειμένου να λάβουν από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων τα exit polls για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Επειδή κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν δύναται αυτήν την περίοδο να πληρώσει 100 χιλιάδες ευρώ που είναι το κόστος των exit polls, αποφασίστηκε να πληρώσουν από 25 χιλιάδες έκαστος και στις 7 το απόγευμα της 17ης Ιουνίου που θα κλείσουν οι κάλπες, να μεταδώσουν ο καθένας από τη δική του συχνότητα τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων.

Έτσι, οι τέσσερις σταθμοί θα βγάλουν τα χρήματα από τα ταμεία τους, ελπίζοντας ότι θα δουν το «ταμείο» της τηλεθέασής τους να γεμίζει!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε