Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Συνεργασία ΝΕΠ με ΔΙΑΣ

Συνεργασία ΝΕΠ με ΔΙΑΣ

Σύμπραξη των δύο ομίλων σε Ελλάδα και Κύπρο

Με στόχο την ανάπτυξη κοινών δράσεων και επεκτάσεων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης σε Κύπρο, Ελλάδα και άλλες χώρες πραγματοποιείται συνεργασία μεταξύ του ομίλου ΝΕΠ του Πέτρου Κυριακίδη με το εκδοτικό συγκρότημα ΔΙΑΣ του Κώστα Χατζηκωστή και το τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ.

Η συμφωνία, που αποτελεί εντυπωσιακή επιχειρηματική πρωτοβουλία για το χώρο των media με πρόσθετο πολιτικό και εκδοτικό ενδιαφέρον στις δυο χώρες, αφορά τη σύμπραξη των δυο ομίλων για την ταχεία ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους σε πολλά επίπεδα: επιχειρηματικό, τεχνικό, δημοσιογραφικό και ηλεκτρονικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκρότημα ΔΙΑΣ διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα της Κύπρου και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ κατέχει υψηλή τηλεθέαση. Στο συγκρότημα ανήκει η δεύτερη σε κυκλοφορία στην Κύπρο εφημερίδα «Σημερινή», η πρώτη σε κυκλοφορία free press «City», 3 εβδομαδιαία και 9 μηνιαία περιοδικά και πέντε ραδιοφωνικοί σταθμοί (Ράδιο Πρώτο, Super FM, Love Radio, Top FM και  Star FM) που βρίσκονται στην κορυφή της ακρόασης.

Η ανακοίνωση της ΝΕΠ αναφέρει:

«Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας, το Τηλεοπτικό Κανάλι Σίγμα και οι ΝΕΠ Εκδόσεις ΑΕ ανακοινώνουν ότι έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για ανάπτυξη και επέκταση των εργασιών τους στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και το Τηλεοπτικό Κανάλι Σίγμα δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και οι ΝΕΠ Εκδόσεις δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η συμφωνία αφορά συνεργασία σε πολλά επίπεδα (τεχνικό, δημοσιογραφικό, ηλεκτρονικό και επιχειρηματικό) και υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των δύο ομίλων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο, Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Η συνεργασία αυτή είναι πρόδηλο ότι θα συμβάλει σε ταχεία και δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των δύο ομίλων.»

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε