Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συνεργασία ΣΚΑΪ με ALPHA;

Συνεργασία ΣΚΑΪ με ALPHA;

Εδώ και καιρό φημολογείται συνεργασία μεταξύ του αδειοδοτημένου ΣΚΑΪ και του ALPHA με τις δύο πλευρές όμως, να τις διαψεύδουν.

Ωστόσο τα σενάρια περί συνεργασίας δεν σταματούν αναφέροντας μάλιστα και τη… στασιμότητα στο κανάλι του Φαλήρου για νέες παραγωγές, ιδιαίτερα στον ψυχαγωγικό τομέα, την ίδια ώρα που ο άλλος «παλαιός αδειοδοτημένος», ο ΑΝΤ1, ρίχνει το βάρος του εκεί αποσκοπώντας σε μεγαλύτερο κομμάτι της διαφημιστικής πίτας.

Εκτός λοιπόν από τις δύο νέες παραγωγές («Voice» και «Survivor») δεν κουνιέται… φύλλο στον ΣΚΑΪ κάτι που ενδυναμώνει τα σενάρια συνεργασίας με τον ALPHA που μπορεί να μην έχει άδεια, αλλά με το ψυχαγωγικό πρόγραμμά του (σειρές και εκπομπές) σημειώνει… ζηλευτές -και διαπραγματεύσιμες- τηλεθεάσεις.

Έγκυρες πηγές μάλιστα… διαψεύδουν τις διαψεύσεις περί μη συνεργασίας τονίζοντας ότι οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί δεν θέλουν να φανερώσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας πριν τελεσιδικήσουν οι ενστάσεις που έχουν υποβάλλει για το διαγωνισμό. Πάντως, σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποφασίσει να ρίξει «μαύρο» στα κανάλια είναι σίγουρο ότι πρόγραμμα του ALPHA θα καταλήξει στον ΣΚΑΪ με σκοπό να μην βρεθεί… ελεύθερο και καταλήξει στον ΑΝΤ1 με τον οποίο θα συνεχίσουν να είναι ανταγωνιστές και στην Κύπρο…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε