Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Συνεχίζεται του χρόνου το “Τσαντίρι”! – Δείτε ό,τι συνέβη στην τελευταία εκπομπή για φέτος

Το τελευταίο “Αλ Τσαντίρι” της χρονιάς στήθηκε στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα με καλεσμένους πολλούς από τους φίλους της εκπομπής και το θεσσαλικό κοινό.

Η βραδιά ξεκίνησε με μία αναδρομή στην πορεία του Λάκη Λαζόπουλου, μέχρι να “πέσει” ο ήλιος και να υποδεχτούμε τον ίδιο.

Στο κατάμεστο Κηποθέατρο Αλκαζάρ η Θεσσαλία υποδέχτηκε τον Λάκη Λαζόπουλο και το “Αλ Τσαντίρι” με παρατεταμένο χειροκρότημα που τον έκανε να βουρκώσει.

Ο Λάκης παρουσίασε για ακόμη μία χρονιά τα βραβεία “Παπαρίων“, θυμίζοντάς μας πρόσωπα, στιγμιότυπα και ατάκες που …έγραψαν ιστορία στο “Αλ Τσαντίρι” της φετινής χρονιάς.

Στο πλευρό του βρέθηκαν και πολλά….”ξαδέλφια” της μεγάλης θεατρικής οικογένειάς του που καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Απολαύσαμε την Ελένη Γερασιμίδου στο ρόλο της Ελενίτσας, τον κομμωτή Τάσο Παλαντζίδη, τον Γιάννη Ζουγανέλη στο ρόλο του γιατρού, την ξαδέλφη Βάσια Τριφύλλη, τον ξάδελφο Βασίλη Τσιβιλίκα, τον γαμπρό-κασερά Στάθη Ψάλτη, τον Γιώργο Κωνσταντίνου που ήρθε να “σώσει” από τον γάμο τον ξάδελφο Μήτσο, τον Χάρρυ Κλυνν και την “συνομιλία” του με τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά και τους “συμπέθερους” όπως τους αποκάλεσε Θύμιο Καρακατσάνη και Κώστα Βουτσά που έδωσαν τη δική τους νότα στη βραδιά.

Τη μελωδική νότα της βραδιάς έβαλε η Χάρις Αλεξίου, ταξιδεύοντάς μας με τα τραγούδια της.

Δείτε τους καλεσμένους του “Τσαντιριού” επί σκηνής, καθώς και την αποφώνηση του Λάκη στην οποία ανακοίνωσε ότι η εκπομπή θα συνεχιστεί του χρόνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε