Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τα επόμενα βήματα της Τατιάνας!

Μετά από κάθε σοκ χρειάζεται η αποφόρτιση και η ηρεμία.Και η Τατιάνα Στεφανίδου το ξέρει καλά.

Μπορεί να βρέθηκε εκτός ΑΝΤ1 στο μέσο του καλοκαιριού αλλά δε σκοπεύει να κάνει καμιά σπασμωδική κίνηση.
Ετσι αποφάσισε το επόμενο δεκαήμερο να μην κάνει τίποτα άλλο παρά διακοπές. Μαζί με όλη της την οικογένια θα φύγει όσο πιό μακρυά μπορεί για να ηρεμήσει και μετά θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα της.

Τις όποιες επαφές της θα κάνει μετά από αυτό το δεκαήμερο ώστε να μην πάρει καμία απόφαση “εν θερμώ”. Και όπως είπε στους στενούς της συνεργάτες δε θα διστάσει να περιμένει όσο χρειαστεί προκειμένου να κάνει κάτι που θα σημειώσει επιτυχία όπως όλα τα μέχρι τώρα προγράμματα της.

Οσο για τις “διαρροές” από τον ΑΝΤ1 που ανέφεραν ότι το “Αξίζει να το δεις” κόπηκε γιατί η Τατιάνα άργησε να απαντήσει, η ίδια έλεγε σε συνεργάτες της ότι δεν περίμενε από σταθμό στον οποίο εργάστηκε για πάνω απο μία δεκαετία να ακούσει κάτι τέτοιο.

Οπως εξηγούσε, γνωρίζουν όλοι στον ΑΝΤ1 ότι ειδικά φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά ανακοίνωσε στο σταθμό ότι συμφωνεί με τους όρους του πριν καν λήξει η προβολή της εκπομπής της για το καλοκαίρι. Και μόνο την προηγούμενη Τρίτη που εκείνη επέμεινε ότι πρέπει επιτέλους να υπογραφεί αυτή η συμφωνία της ανακοινώθηκε το “κόψιμο” του “Αξίζει να το δεις”.

Εως τότε δεν είχε υπάρξει ούτε νύξη για ενδεχόμενη διακοπή της εκπομπής ούτε βέβαια κάποια ενόχληση του ΑΝΤ1 για καθυστέρηση αφού η απάντηση της Τ. Στεφανίδου είχε δοθεί όπως προαναφέρθηκε πριν καν τη λήξη της σεζόν δηλαδή πριν το τέλος Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης:

K. Γκαγκάκη: “Η εκπομπή της Τατιάνας κόπηκε για λόγους οικονομίας”

O ANT1 “κόβει” το “Αξίζει να το δεις”

Γρ. Μελάς: Τέλος στο «Αξίζει να το δεις» της Στεφανίδου έβαλε ο ΑΝΤ1

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε