Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τα κανάλια εθνικής εμβέλειας στη δορυφορική πλατφόρμα της OTE TV

Τα κανάλια MEGA, STAR, ΣΚΑΪ & ALPHA σε όλα τα πακέτα της ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου

Με τα ελεύθερα κανάλια εθνικής εμβέλειας εμπλουτίζεται η δορυφορική πλατφόρμα της ΟΤΕ TV, μεταφέροντας το σήμα τους σε ολόκληρη τη χώρα, μέσα από τις πλέον ανταγωνιστικές υπηρεσίες ψηφιακής τηλεόρασης στην ελληνική αγορά.

Τα κανάλια MEGA, STAR, ΣΚΑΪ και ALPHA είναι πλέον διαθέσιμα μέσα από τα πακέτα Family & Full Pack της OTE TV μέσω δορυφόρου, μαζί με τα κανάλια της ΕΡΤ (ΝΕΤ, ΕΤ1, ΕΤ3, ΕΡΤ HD), ενώ ήδη διατίθενται και μέσω της υπηρεσίας OTE TV μέσω Conn-x.

Κατόπιν καταγγελίας του ΟΤΕ κατά της FORTHNET και της Multichoice, οι τελευταίες παραιτήθηκαν χθες ενώπιον της Επιτροπής Ανταγωνισμού από τον όρο αποκλειστικότητας στη δορυφορική συνδρομητική αναμετάδοση του προγράμματος των ελεύθερα μεταδιδόμενων τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας, με άμεση ισχύ.

Με την προσθήκη των ελεύθερων καναλιών, η ψηφιακή πλατφόρμα της OTE TV φθάνει τα 54 κανάλια από τα οποία τα 11 προβάλλονται σε υψηλή ευκρίνεια (HDTV), τα περισσότερα στην ελληνική αγορά.

Η OTE TV θα συνεχίσει να εμπλουτίζει δυναμικά το εμπορικό της χαρτοφυλάκιο με νέες υπηρεσίες και περιεχόμενο υψηλής ποιότητας.

Ο ΟΤΕ άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά της δορυφορικής τηλεόρασης και κερδίζει δυναμικά έδαφος, με την εμπορική διάθεση της OTE TV Mέσω Δορυφόρου. Η υπηρεσία διατίθεται μέσα από δύο πακέτα (Family & Full Pack) σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που ξεκινούν από 14,90 ευρώ το μήνα (για τους υφιστάμενους πελάτες του ΟΤΕ & το πακέτο Family Pack).

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει 54 κανάλια, από τα οποία τα 11 είναι σε high definition (HDTV).
Η OTE TV είναι διαθέσιμη και μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης. Οι συνδρομητές της OTE TV Μέσω Conn-x, εκτός από τα 54 ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια, έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν πλούσιο περιεχόμενο από τις Video On Demand υπηρεσίες.

Με την OTE Cinema On Demand μπορούν να νοικιάσουν blockbusters και μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ενώ με την OTE Club On Demand μπορούν να δουν βραβευμένες σειρές, κινούμενα σχέδια, παιδικά προγράμματα, ταινίες, ντοκιμαντέρ, μουσικά video, μόνο με μία επιπλέον μηνιαία χρέωση.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία στο www.otetv.gr. Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 13888, να επισκεφτούν κάποιο κατάστημα από το εκτεταμένο δίκτυο του Ομίλου (καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ) ή στο www.ote.gr.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε