Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα «Καρντάσιανς» τερμάτισαν… δεύτερα!

Τα «Καρντάσιανς» τερμάτισαν… δεύτερα!

Πρεμιέρα χθες για τα «Καρντάσιανς» και όπως έλεγαν και μέσα από το τρέιλερ της εκπομπής τους «Φέτος ο ΑΝΤ1 θέλει ζωντανά»!

Μόνο που όπως αποδεικνύεται το live δεν τους ωφέλησε πολύ, όχι μόνο από πλευρά της τηλεθέασης, αλλά και στο περιεχόμενο της εκπομπής τους, καθώς τώρα δεν μπορούσαν με το μοντάζ να κόψουν τα… περιττά, με αποτέλεσμα η εκπομπή να πλατειάσει σε αρκετά σημεία, ρίχνοντας βάρος στα σκετσάκια μεταξύ τους, ενώ στο τέλος κατέληξε σε… συναυλία με κιθάρες του Νίκου Βέρτη.

Ωστόσο οι παρουσιαστές αλλά και το κλίμα στο στούντιο της εκπομπής ήταν πιο… ζωντανό, αλλά σε κάποια σημεία υπήρχε και η νευρικότητα του live στα βλέμματά τους! Και σίγουρα η νευρικότητα αυτή… αυξήθηκε σήμερα το πρωί, όταν είδαν το ραβασάκι της Nielsen, αφού η εκπομπή σημείωσε… χλιαρά νούμερα με 17,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15,9% στο δυναμικό κοινό, τερματίζοντας δεύτερη στην κούρσα της τηλεθέασης.

Στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε η Σοφία Παπαϊωάννου με τις «360ο» κάνοντας 17,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,2% στο δυναμικό κοινό. Βέβαια η εκπομπή εισέπραξε υψηλά νούμερα τηλεθέασης από το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου με 42,5% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 42,2% στο δυναμικό κοινό, αλλά είναι σαφές ότι η Σοφία Παπαϊωάννου κράτησε αρκετούς τηλεθεατές στη συχνότητα του ALPHA με την εκπομπή της. Το θέμα της μάλιστα με τις μαρτυρίες κακοποιημένων γυναικών φαίνεται ότι συγκίνησε ιδιαίτερα τους άνδρες και τις γυναίκες ηλικίας 25 έως 44 ετών, καθώς σημείωσε 48,4% και 39,6% μέσο όρο αντίστοιχα.

Όσον αφορά πάντως τα «Καρντάσιανς» στα επόμενα επεισόδια που θα φανεί πώς θα διαχειριστούν το περιεχόμενο της εκπομπής τους θα αποδειχτεί και το αν τελικά το live τους πηγαίνει καλύτερα ή όχι.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε