Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τα «Κλεμμένα όνειρα» κάνουν… διάλειμμα

Τα «Κλεμμένα όνειρα» κάνουν… διάλειμμα

Μία άκρως πετυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης σημειώνει η καθημερινή απογευματινή σειρά του MEGA «Κλεμμένα όνειρα»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέχρι την Τρίτη (29/05) η σειρά έχει κάνει μέσο όρο 35,9% στο γενικό σύνολο και 32,3% στο δυναμικό κοινό. Μπορεί λοιπό σήμερα να προβάλλεται το 125ο επεισόδιό της και η σειρά να ρίχνει τίτλους τέλους για την τρέχουσα σεζόν αλλά τα στελέχη του MEGA έχουν δώσει το πράσινο φως για την επόμενη. Οπότε ουσιαστικά η ελληνική σειρά θα κάνει… διάλειμμα για τρεις περίπου μήνες καθώς τα καινούργια επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται το Σεπτέμβριο.

Έτσι, θεωρείται σίγουρο ότι η σειρά θα εξακολουθήσει να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι της Μεσογείων, λειτουργώντας μάλιστα και ως ένα… άριστο lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ακολουθεί στο πρόγραμμα του σταθμού της Μεσογείων.

Ήδη οι συντελεστές της σειράς κάνουν εντατικά γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο της σειράς και όπως μαθαίνουμε οι εξελίξεις στην ιστορία είναι πολλές και… ανατρεπτικές. Αλλά προς το παρόν δεν θα προδώσουμε τίποτα περισσότερο!

Στο τελευταίο για τη σεζόν αποψινό επεισόδιο, ο Σιμόν βρίσκεται στην εντατική. Πλάι του η Σάννυ, δακρυσμένη, εύχεται να γίνει καλά ο φίλος της. Η αστυνομία αξιοποιεί την πληροφορία του Σταύρου για τον εντοπισμό των απαγωγέων του Άρη και η Τάνια τού λέει να μην αφήσει αναξιοποίητο το ταλέντο του. Η Άννα πιέζει το Μπίλυ να θυμηθεί το όνομα της ανιψιάς του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο Στράτος προσπαθεί να πείσει την Έλσα να γυρίσει στη φάρμα. Η Χρύσα λέει στους γονείς της ότι λογικά η κόντρα του Άρη με τον Σταύρο θα λήξει, όταν ο Άρης μάθει πόσο τον βοήθησε στο θέμα της απαγωγής του. Ο Κίμωνας τηλεφωνεί στην Αλεξάνδρα να μάθει για την κατάσταση του Άρη. Ανάμεσά τους επικρατεί μια όμορφη ατμόσφαιρα. Ο Γρηγόρης φλερτάρει με κάποια καινούργια γνωριμία ενώ αποφασίζει να μάθει ό,τι μπορεί για το τραυματικό γεγονός που σημάδεψε το παρελθόν της Κρίστη. Ο Σταύρος και η Φαίη προσεγγίζουν ο ένας τον άλλο. Στο μεταξύ, η αστυνομία συλλαμβάνει κάποιον και η Τάνια θα κάνει τα πάντα για να αποσπάσει μία ομολογία που θα ρίξει φως στην υπόθεση της απαγωγής του Άρη Μαλτέζου.

Η συνέχεια στις 7 το απόγευμα, στη συχνότητα του MEGA.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε